Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ennyi a kövér nőkre gyűlölködő férfi?
Az alábbi hozzászólást egy friss kérdés alól másoltam ki:
"Egyértelműen a vékony mellett tenném le én is a voksomat. Aki kövér az azért az mert igénytelen, ráadásul nehezebben is mozognak (az ágyban) lévén a sport nagy ellenségük. Ráadásul aki már szülés előtt is kövér az ellés után konkrétan úgy fog kinézni mint egy felfúvódott bálnatetem a parton... Annyi hájon dolgozni éjszaka olyan mintha egy téglányi margarint dugna az ember."
Ha meg is van a vélemébye valakinek, hogy lehet egyszerűen így fogalmazni egy embertársról? A kövér férfiak miért elfogadottabbak, a nöket pedig hogy lehet ilyen undorító módon leszólni???
Nem gyűlölködő de nem guszták.
Mert ez nagy fokú igénytelenség ha egy nő kövér.
Nem áll fel rá,nem tudunk rájuk felizgulni.
Sok férfi szereti de megnézheted milyen férfiak,a szintén sörhasú,melós,pasik.
Egy igazi sikeres férfi mind mind az igényes nőket akarja.
A barátnőmet például állandóan a Lexusos,BMW-s pasik úgy bámulják ihaj,sőt volt,hogy 3 öltönyös faszi megtapsolta az utcán.
Sőt volt egy komoly fószer aki ki kiabálta,hogy hát igen aki szép az szép.
Na most hány kövér nőt fognak a sikeres férfiak megdícsérni?
Igényesség része,hogy csinos vagy és sportolsz.
Vagy add le az igényeidet és keres egy nem piacképes pasit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!