Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi a kövér nőkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi a kövér nőkre gyűlölködő férfi?

Figyelt kérdés

Az alábbi hozzászólást egy friss kérdés alól másoltam ki:

"Egyértelműen a vékony mellett tenném le én is a voksomat. Aki kövér az azért az mert igénytelen, ráadásul nehezebben is mozognak (az ágyban) lévén a sport nagy ellenségük. Ráadásul aki már szülés előtt is kövér az ellés után konkrétan úgy fog kinézni mint egy felfúvódott bálnatetem a parton... Annyi hájon dolgozni éjszaka olyan mintha egy téglányi margarint dugna az ember."

Ha meg is van a vélemébye valakinek, hogy lehet egyszerűen így fogalmazni egy embertársról? A kövér férfiak miért elfogadottabbak, a nöket pedig hogy lehet ilyen undorító módon leszólni???

2016. jún. 6. 10:30
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Az ilyenekkel az a baj hogy ha az ellentetet latjak akkor sem gondolkoznak el mert nincs nekik mivel.
2016. jún. 6. 11:08
 22/33 anonim ***** válasza:
0%
17, Ellés: az emlős állatok fiadzása. Rendszertani szempontból az emberi nem az állatok országába van besorolva. Persze lehetett volna valami rózsaszínű cukormázas megfogalmazás is helyette: pl. világra hozta a cukorborsó pocaklakócskáját, de szerintem a lényeg e nélkül is átment. Legalább értékelni kellene hogy az aluledukált gyakoris aljnéppel szemben én egy olvasott, művelt emberhez méltó választékos szóhasználatú hozzászólást írtam.
2016. jún. 6. 11:10
 23/33 anonim ***** válasza:
Talán emberhez méltóbb lett volna a szülés után kifejezés...
2016. jún. 6. 11:12
 24/33 A kérdező kommentje:
Ha szerinted az elles egy igenyes megfogalmazas akkor remelem hogy te parzol a baratnoddel es o is majd megelli a borjad. Remelem ezt otthon is igy adod elo ;)
2016. jún. 6. 11:13
 25/33 anonim ***** válasza:
22-es, ez lehet, hogy biológiailag vmennyire megállja a helyét, de attól függetlenül nem választékos. Gyerekszülésre nem használjuk az ellés szót. És gyanítom, hogy a párodra nem ezt használod... vagy ha igen, akkor minden másra is. Bár ha olyan típusú nő, hogy tényleg a vályúból zabál stb., akkor mea culpa :).
2016. jún. 6. 11:31
 26/33 anonim ***** válasza:
23%

Nem gyűlölködő de nem guszták.

Mert ez nagy fokú igénytelenség ha egy nő kövér.

Nem áll fel rá,nem tudunk rájuk felizgulni.

Sok férfi szereti de megnézheted milyen férfiak,a szintén sörhasú,melós,pasik.

Egy igazi sikeres férfi mind mind az igényes nőket akarja.

A barátnőmet például állandóan a Lexusos,BMW-s pasik úgy bámulják ihaj,sőt volt,hogy 3 öltönyös faszi megtapsolta az utcán.

Sőt volt egy komoly fószer aki ki kiabálta,hogy hát igen aki szép az szép.

Na most hány kövér nőt fognak a sikeres férfiak megdícsérni?

Igényesség része,hogy csinos vagy és sportolsz.

Vagy add le az igényeidet és keres egy nem piacképes pasit.

2016. jún. 6. 11:47
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
Azt sem nevezném igényesnek, aki utcán tapsol meg odakiabál egy nőnek... a majmot lehet selyemruhába öltöztetni, majom marad akkor is. Attól, hogy vki öltönyös meg lexusa van, attól még nem lesz igényes.
2016. jún. 6. 11:53
 28/33 anonim ***** válasza:
Azért mert sok a primitív és rosszindulatú ember, aki ettől felsőbbrendűnek érzi magát. Ne vedd komolyan ezeket.
2016. jún. 6. 12:15
 29/33 anonim ***** válasza:
A kövér nő is elvárja, hogy a férfi izmos, sportos, kigyúrt legyen.
2016. jún. 6. 12:39
 30/33 anonim ***** válasza:
#24 Nem minden emlős kicsinyét hívják borjúnak, és a kérdésedből meg a hozzászólásaiból az is kitűnik hogy nem minden homo sapiens sapiens értelmes. :)
2016. jún. 6. 12:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!