Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ennyi a kövér nőkre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi a kövér nőkre gyűlölködő férfi?

Figyelt kérdés

Az alábbi hozzászólást egy friss kérdés alól másoltam ki:

"Egyértelműen a vékony mellett tenném le én is a voksomat. Aki kövér az azért az mert igénytelen, ráadásul nehezebben is mozognak (az ágyban) lévén a sport nagy ellenségük. Ráadásul aki már szülés előtt is kövér az ellés után konkrétan úgy fog kinézni mint egy felfúvódott bálnatetem a parton... Annyi hájon dolgozni éjszaka olyan mintha egy téglányi margarint dugna az ember."

Ha meg is van a vélemébye valakinek, hogy lehet egyszerűen így fogalmazni egy embertársról? A kövér férfiak miért elfogadottabbak, a nöket pedig hogy lehet ilyen undorító módon leszólni???

2016. jún. 6. 10:30
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
9.: egy utolso szanalmas altalanosito kis rohadek vagy aki negyvenevesen is anyuci cicijet fogja szopkodni mert ha lesz is baratnod amont kiderul milyen undormany a belsod azonnal ott fog hagyni :)
2016. jún. 6. 10:47
 12/33 anonim ***** válasza:
96%
11, A lényeg, hogy a te hangnemed nem fröcsögő szerencsére. Hihetetlen egyesek milyen képmutatóak... :DDD
2016. jún. 6. 10:54
 13/33 anonim ***** válasza:
89%
Én husisabb nő vagyok, de tapasztalatom szerint a pasiknak nagyon tetszik, ha egy nőn van mit fogni...legalábbis nekem nem volt gondom sosem a pasizással. Most már férjnél vagyok, szültem 2 gyereket, és valóban felszedtem valamennyit szülés után, amit le kéne adni, de nem tudtam még rávenni magam, tehát igen, lusta vagyok...ÉS tisztában vagyok vele, hogy ez egy rossz tulajdonságom. De szerintem rossz tulajdonsága van mindenkinek, mint látjuk a kérdésben szereplő embernek is. De vajon én vagyok rosszabb ember a lustaságommal, vagy ő a bunkóságával? Őszintén vajon, én élek kiegyensúlyozottabb, szeretetteljesebb életet szerintetek vagy a kérdező? Mindenki eldöntheti, hogy mi a fontosabb. Rossz tulajdoságai mindenkinek vannak, az enyém a lustaság, de ártok én ezzel valakinek? Max saját magamnak, de mindenkinek szíve joga ártani magának, emellett nem dohányzom, nem iszom stb LEgtöbb ember valahogy árt magának szerintem, de ehhez joga van mindenkinek...viszont mások fölött ítélkezni semmi jogunk, úgy gondolom...
2016. jún. 6. 10:55
 14/33 A kérdező kommentje:
12.: aki nem szol vissza hanem hagyja higy masok akik semmit sem tudnak eliteljek az gyava.
2016. jún. 6. 10:56
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
Olvastam én már cifrábbat szüleivel élő férfiról. Amiatt miért nem vagy felháborodva?
2016. jún. 6. 10:57
 16/33 anonim ***** válasza:
Hoppá, csak most olvasom a 11. Hozzászólást :D
2016. jún. 6. 10:58
 17/33 anonim ***** válasza:
78%
Elleni az állatok szoktak.A kedves hozzászóló leendő gyermekének anyja is valószínűleg az állatvilágból kerül majd ki.Már elképzeltem, ahogy újságolja, hogy a párja megellette a kölyküket.
2016. jún. 6. 10:59
 18/33 anonim ***** válasza:
14, oké, de a 9-es nem téged(a kérdezőt) ítélt el, hanem a "felfúvódott bálnatetem" nagyságú kövéreket.
2016. jún. 6. 10:59
 19/33 anonim ***** válasza:
Engem meg a vékonyságom miatt b_sztatnak a nők, hogy milyen férfiatlan vagyok, menjek már el gyúrni... De a ki a franc akar nekik megfelelni? Inkább leszek egész életemben egyedül, mintsem hogy megpróbáljak megfelelni valakinek.
2016. jún. 6. 11:02
 20/33 Noblesse Oblige ***** válasza:
91%

"aki nem szol vissza hanem hagyja hogy mások, akik semmit sem tudnak elítéljék az... egy bölcs ember. Aki kardoskodik az igaza mellett, az elsősorban magát akarja meggyőzni az állítása valódiságáról, úgy, hogy mással azt elismerteti.

Nem legyőzni kell a másikat, mert az nem igazi győzelem. Azzal senki nem lesz előrébb, ha belesulykolod, hogy nem úgy van ahogy ő gondolja.

Undorodik a kövérektől? És? Szíve joga! De azzal biztos nem fogod megváltoztatni a véleményét, ha visszafröcsögsz neki! Ehelyett meg lehet neki mutatni, hogy igen létezik ilyen sztereotípia és te ettől messze állsz! És akkor, ha látja, hogy kövér vagy, de folyamatosan mész, kirándulni, biciklizni, nem a csipszet eszed kilószám, akkor el fog gondolkozni, hogy talán értékelje a dolgokat. Tudom, mert én is benne voltam ebben, és már végigjártam ezt az uta, ami nem vezetett sehová.

Nem szorulsz védelemre, nem kell a világnak görcsösen az igazadat bizonygatni, mert ezzel nem fogod elérni azt. A legtöbb változást nem visszaacsarkodással, hanem tettekkel lehet eléri.

2016. jún. 6. 11:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!