Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan férfi, akit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, akit eltartanak?

Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy a kapcsolatban a nő dolgozik, a férfi nem (maximum csak vásárolni/Postára megy, számlákat fizeti be, semmi több).

2016. máj. 31. 03:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen, találkoztam már olyan párral ahol a férfi évek óta nem dolgozott és a nő tartotta el...

23F

2016. máj. 31. 10:45
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, sok ilyen párt ismerek ahol a nő jóval többet vitt/tesz folyamatosan a kapcsolatba( magasabb bér, autó, lakás, pozíció, családi háttér), a férfi ilyenkor kompenzál a gyerekneveléssel, a háztartás vezetéssel, jó szexszel és lényegesen jobb külsővel, vagy szimplán a nő még nem tudja/nem akarja elengedni ezt a helyzetet és így élnek.
2016. máj. 31. 11:37
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egy ilyen párt ismerek, a srác 10 éve egyetemista (már a harmadik vagy negyedik befejezetlen szakon), a lány dolgozik, nála laknak.

Náluk valahogy - számomra teljesen elképzelhetetlen módon - tökéletesen működik a dolog, a srác teljesen passzív típus alapból, a csaj meg nagyon élvezi, hogy ő hordja a nadrágot, az van, amit ő mond "amíg az én pénzemen élsz" alapon. Ami nekem teljesen furcsa volt az az, hogy a srác sem ellenkezik, neki aztán teljesen mindegy, mi történik az életében, szóval elvannak, mint a befőtt. Én biztos nem tudnék így élni, de kinek mi :)

2016. máj. 31. 13:04
 14/16 anonim ***** válasza:
Nekem van ilyen az imerőseim között
2016. máj. 31. 13:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Előfordul ilyen.
2016. máj. 31. 14:24
 16/16 anonim ***** válasza:
Ismerek én is ilyet. Nem ítélkezem senki felett, nagyon nem ismerjük más emberek életét, csak azt hisszük, hogy igen. Tehát, aki ilyenek miatt ítélkezik az sem különb senkinél.
2016. máj. 31. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!