Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, akit eltartanak?
VAN!
Barátnőm belehabarodott egy fiatalabb pasiba, akit a neten ismert meg. (35N, 28F).
Annyira nem néz ki jól a srác, de nagyon tudja adni a hősszerelmest, a barátnőm belezúgott rendesen.
Nagyon ügyesen tálalja a dolgokat, és mindenkinek egyértelmű a szitu, csak szegény csajnak nem, mert még vak a rózsaszín ködtől.
Előbb indult azzal, hogy a srác még tanul, és jelenleg a szüleinél él. Gondoltam, ez biztos egy léhűtő, de szerinte neeem, csak a karrierjét akarja építeni (szakmunkás egyébként, nem tudom milyen karrierről beszél). Sosem volt pénze, ez a kis hülye meg hol azt fizette neki, hogy ki tudjon hozzá menni, vagy más "apróságot". Napokig nála volt, felzabált mindent, aztán ha a kaja elfogyott, hirtelen el kellett mennie haza "segíteni a ház körül", jellemzően hó végén. De fizetés környékén mindig előkerült.
Aztán összeköltöztek, kiderült, hogy a suli nem igaz, de hát egy ideje már munkát keres, és most hogy elköltözött (kemény 20 km távolságba), már nem tud bejárni a régi munkahelyére, így kénytelen volt felmondani.
Sebaj, majd közösen találnak valami jó munkát a srácnak.
Ez is mission impossible, mert semmi se jó neki, azzal indít, hogy gyárban és több szakban ő aztán ugyan nem.... Szakmunkásként meg sok más lehetőség nincs.
Annyi a gyár és az ipari park a környéken, hogy lasszóval fogják az operátort, határon túlról és 300 km-ről az ország másik végéből is hoztak már embert, fizetik a szállást, csak legyen két keze.
De ez a jóember valahogy sehol sem talál helyet.
Mert őt szegényt valami teszten direkt megbuktatták a munkaerőkölcsönzőben, de ő nem hagyta magát, és a gonosz némber feltette valami fekete listára, és ha a nevét meghallják, már közlik is, hogy őt nem vehetik fel. (Mese habbal..)
Szakmán belül 28 éves pályakezdőként esélytelen, mikor sorra köpi ki magából a suli a 18 éves pályakezdőket, akik minimálbérért is bejárnak.
Ja, és hát a bérigénye sem épp reális... Mert ő aztán nem fog 90 ezerért felkelni.
Így most a barátnőm eltartja, a srác néha takarít vagy megfőz, akkor elájul, hogy milyen segítőkész, és várja türelmesen, hogy találjon állást.
A legújabb találmánya az a pasinak, hogy a barátnőm szüljön egy gyereket, ő meg majd otthon marad vele gyes-en, amíg a csaj dolgozik. Elvégre ne legyen már olyan maradi, hogy csak a nő maradhat otthon, nem a középkorban vagyunk...
És amilyen hü.lye mostanában a barátnőm, még a végén ezt is képes bejátszani, de én mondtam neki, hogy akkor innentől rólam nem fog hallani, mert én ekkora ökörrel nem barátkozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!