Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 40-es férfi vonzódik egy 18-20 éves lányhoz az
pedofília lehet?
Figyelt kérdés
Sokan elítélik, az ilyen férfiakat, hogy beteges, nem normális, pedofil...Na most én úgy tudom a pedofil az a nemileg éretlen gyerekekhez vonzódik. Egy 18 éves lány felnőtt (az, hogy mennyire érett más kérdés), de már általában nőnek mondható. Magyarul két felnőtt emberről van szó, és úgy gondolom, hogy ott a vonzódást nem a kor határozza meg. Most nem a párkapcsolatokra gondolok (ugye ekkora korkülönbségnél már akadhatnak problémák hosszútávon), hanem csak az érzésekre, hogy mennyire "normális", ha egy negyvenes férfinél érzések alakulnak ki egy 18-20 éves lány iránt? Emiatt az ilyen ember már elítélendő, rossz ember lenne? Természetesen úgy értem, hogy nem használja ki a lányt, nem hajt rá, szóval tényleg csak az érzéseken van a hangsúly. Teljesen elméleti a kérdés.
Attól még mert nem esik a pedofília fogalma alá, nem igazán vall egészséges életszemléletre. Valószínűleg a 18 éves fiatal naivitásából és tapasztalatlanságából akar hasznot húzni, és így manipulálni a másikat. Nem lenne példátlan. Nekem ne magyarázza be senki, hogy nem használja ki a lányt. Egy 40 éves azért nem keres korabelit, mert a korabelieket nem tudja behülyíteni.
2016. máj. 30. 03:37
2/14 anonim válasza:
Ez belefér... Egy 18 éves lány már jóformán felnőtt, és van is valamennyi tapasztalata a párkapcsolatokkal. Más kérdés, hogy mennyire lehet működőképes egy ilyen kapcsolat, de erkölcsileg egy ilyen pár teljesen rendben van.
Probléma azzal van, amikor 20+ éves emberek 14 éves lányokat környékeznek meg, mert őket könnyebb becserkészni, és manipulálni, aztán fórumokon ömlengenek arról, hogy milyen feszes és hibátlan egy 14 éves kislány teste. Na ez a hányinger, nem az, ha egy idősebb férfi és egy 18 éves egymásba szeretnek...
2016. máj. 30. 03:40
3/14 anonim válasza:
Nem pedofília, de nem is tartom nagy erénynek.
Amúgy élne bennem a gyanú, hogy az ilyen férfi sosem áll le és még mindig a fiatal nők között keresi az alkalmi kapcsolatait.
2016. máj. 30. 03:44
4/14 anonim válasza:
omg, ezt ne vegyük már egy kalap alá azokkal, akik GYEREKEKET akarnak megdugni
2016. máj. 30. 06:23
5/14 anonim válasza:
Érdekes kérdés. Gondoltam már én is erre kérdező, hogy valahogy nem normális a dolog. Egy 18 éves, külsőre már láthatóan felnőtt, nőies, látható jelei vannak a nőiességének. Ha a külső vonzalmat nézzük,akkor nem pedofília.
2016. máj. 30. 07:29
6/14 anonim válasza:
Ha cdak csorgatja a nyálát a kicsikre, az beteges,
Viszont ha össze is jön neki, akkor respekt, én is szeretnék majd 40 évesen feszes kis 18-20asokat húzogatni...
21/f
2016. máj. 30. 07:44
7/14 anonim válasza:
Ha a külső vonzalmat nézzük, akkor a fiam hatodikos osztálytársai közt is van olyan, aki felnőtt nőnek néz ki, ha feldob egy kis sminket, meg felvesz egy kihívó ruhát magassarkúval (és sajnos van is rá példa.)
De ettől még egyáltalán nem tartanám normálisnak, ha egy középkorú férfi érzelmeket táplál iránta.
Efebofília: serdülő korúak iránti kóros vonzódás.
Attól, hogy a törvény nem bünteti, még nem jelenti azt, hogy ez egészséges lenne....
2016. máj. 30. 07:46
8/14 Szergej55 válasza:
A pedofil a még fejletlen gyerekekhez vonzódást jelenti, szóval semmiképp sem az, de valóban érdekes, ha ennyire nem korához illőkhöz ragaszkodik valaki.
2016. máj. 30. 08:02
9/14 anonim válasza:
#1:
20-tól 60-ig bárkit behülyítek ;-)
41/F
2016. máj. 30. 08:45
10/14 anonim válasza:
Szerintem minden egészséges felnőtt férfi vágyik egy fiatal 18-24 éves nőre. Őszintén szólva a nők is így vannak ezzel fiatal fiúban, csak ott kevesebben lépik is meg a csábítást. 39/F amikor 18 voltam egy 40-es foglalt nő nagyon meg akart szerezni magának, bezzeg most már nem vagyok olyan kelendő :P
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!