Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Nektek leginkább az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek leginkább az izmos, délies típusú férfiak jönnek be?

Figyelt kérdés
Szerintem ők az úgynevezett tipikus alfahímek a spanyol, olasz, portugál vonalból... Egyetértetek hölgyek?

2016. máj. 30. 12:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem értek egyet. Spanyolországban lakok. Sehol egy spanyol macho amit a filmekben látni, a legtöbbnek lovacska feje van és nem túl okosak. Maradnék az észak európai tanult izlésesebb férfiaknál.
2016. máj. 30. 12:45
 2/16 Noblesse Oblige ***** válasza:

Nekem Edward Norton a gyengém! Azt még 20 latin bikára sem cserélném!

Nem tudom mi van benne, de tetszik mindenhogy. Kopaszon, szakállal, sima képűn, kócosan, lesimult hajjal...

Akik még bejönnek keanu reeves második helyen, Jude Law a dobogó utolsó fokán.

De eddig Edwars Norton senki nem tudta überelni!

Szóval engem különösebben nem hoznak lázba a latin pasik.

2016. máj. 30. 12:50
 3/16 anonim ***** válasza:

Az én párom teljesen az ellentéte, tipikus svédnek/norvégnek néz ki, senkire le nem cserélném :D

22/N

2016. máj. 30. 12:51
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Engem irritálnak az alfahímek, a délies típus meg nagy izomzat kifejezetten nem jönnek be.
2016. máj. 30. 12:54
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem értek egyet.
2016. máj. 30. 12:58
 6/16 anonim ***** válasza:
Hát nem!:P. Csak a világos bőrű, kék szemű, vissza fogott temperamentumú férfiak tetszenek, lehet, hogy majd egyszer megtetszik egy kreol bőrű, de még nem volt rá példa.
2016. máj. 30. 13:15
 7/16 Sunshinedoll ***** válasza:
88%
Hát nekem az olasz pasik nem jönnek be. Spanyolokat nem ismerek se portugálokat (a brazilok mondjuk jó fejek), de az olasz pasik olyanok, hogy mindenre rámennek ,aminek van egy feje. Kösz nem :D
2016. máj. 30. 13:21
 8/16 A kérdező kommentje:
Szerintem az északi férfiak sem különbek, de mind 1. :D Látom van itt előítélet bőven.
2016. máj. 30. 13:25
 9/16 anonim ***** válasza:

Akivel találkoztam eddig, déli "bikával" az mind kistermetű, de legalább stílusosan öltözködő pali volt :)

Az izmosságot egyiküknél se csekkoltam.

Nekem inkább az északi típus jön be.

2016. máj. 30. 13:27
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondod te, miközben egy tök sztereotipizáló kérdést tettél föl.
2016. máj. 30. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!