Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Miért nem mondjátok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Miért nem mondjátok, ha van párotok?

Figyelt kérdés
Esetemben egy nagyon közvetlen, nyitott férfiról van szó. Amióta ismerem, egyszer sem említette, hogy lenne párja, pedig több éves kapcsolata van. De annyira kedves és figyelmes, hogy könnyen félre lehetne érteni a viselkedését. Férfiaknál ez a természetes? Vagy milyen oka lehet?

2016. máj. 27. 11:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Minden normalis embernek kedvesnek, nyitottnak, kozvetlennek, figyelmesnek kellene lennie. Ha valaki normalisan viselkedik veled es szerinted ezt konnyen felre lehet erteni akkor nagy gondok vannak.

Ha atlagosan bunko lett volna, es elmondja hogy van baratnoje akkor meg az lenne a baj hogy miert kell ezt kozolni, senki se kivancsi ra.

Egyebkent szinte minden normalis embernek van parja az elete nagy reszeben igy valoszinusegi alapon is feltetelezheted hogy van.

2016. máj. 27. 12:03
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Ezt nem írtam a fenti magyarázathoz, de úgy látom ki kell egészítenem vele. Nekem boldog párkapcsolatom van, így nem keltett bennem reményeket, szimplán csak nagyon meglepett. Ha valakinek több éve van párja, akkor normális esetben már teljesen az élete részét képezi, rengeteg közös élményük és emlkékük van. Épp ezért érthetetlen, hogy nagyon nyitott és közvetlen ember létére ne beszéljen róla egyszer sem, pedig nem tegnap óta ismerem. Ez már tudatos döntésnek tűnik. Nekem viszont nőként evidens erről is beszélni (nyilván nem egyfolytában), egyrészt mert természetes, az életem részét képezi, másrészt pedig mert így érzem korrektnek.
2016. máj. 27. 12:51
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
A kollegináknak sem említettem hogy van párom.Haegkérdezték elmondtam.Te megkérdezted?Nem.Akkor miért mondja el.Az egy dolog hogy kedves meg stb.Ez a jelleme.Lehet mindenkivel ilyen.Na és.Te meg már többet képzelsz bele.Aztán ráhúzod a férfiakra hogy eltitkolják ha van kapcsolatuk....
2016. máj. 27. 14:15
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én nő vagyok, de én sem szoktam a páromat emlegetni, pedig már 9 éve együtt vagyunk és jóban vagyunk. Nem tudom miért, de csak akkor beszélek róla ha rákérdeznek.

Kicsit az van bennem, hogy ha közölném ezt egy pasival, mondjuk kollégával, akkor ez már olyan mintha azt feltételeztem volna róla, hogy akar valamit és azért közlöm, hogy leállítsa magát. És nem akarom hogy azt higgye, hogy azt hiszem :)

Egyébként pont ez miatt már kerültem olyan szituba, hogy akart volna valamit, én nem közöltem (mert ugye mi van ha félreértem, nem is akar semmit.. még a végén azt fogja hinni milyen beképzelt vagyok, stb gondolatok) de aztán látta rajtam, hogy nem nyitok felé úgy és rákérdezett. Ekkor már nyilván közöltem és abbahagyta.

2016. máj. 27. 14:30
 15/15 anonim ***** válasza:

Különítsük el a dolgot. Egyszerű munkahelyi kapcsolatban nincs jelentősége, én sem hirdetem nőként, hogy van párom. Akivel közelebbi a kapcsolatom, az tudja, akivel meg felszínes, annak semmi köze hozzá.

Ez kb. az a kategória, mint FB-n hirdetni, hogy kapcsolatban vagyok... Nálam nincs kirakva kapcsolati státusz, nem posztolok a kapcsolatomról, stb.

Az más kérdés, hogy van, amikor valaki szándékosan hallgat a kapcsolatáról. Exem vérig volt sértve, amikor a kollégái világosították fel az új kolléganőt, hogy velem él... (Nem véletlenül az exem.)

2016. máj. 27. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!