Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy ma a nők egyre inkább megközelíthetetlenek, vagy ez régen is így volt?
11-es
A nőkben az a furcsa visszatérő motívum van, hogy maguknak bizonygatják, hogy a belső értékeket nézik, de végül mindig a külső alapján küldenek el.
Én még olyat soha nem láttam, hogy jól néz ki a srác, magas, izmos, de elküldik, mert "butus" vagy "humortalan".
De ez végül is lényegtelen a téma szempontjából.
Szerintem a nők egyszerűen el vannak kényeztetve és ehhez képest hatalmas visszalépés az, ami rájuk vár a családi szerepükben. Ezért akarnak mind szinglik lenni, és csak válogatni, illetve azért akarnak sokan gyereket, mert azt hiszik, hogy a helyzetük ugyanolyan marad.
A nők esnek a legnagyobbat, efelől semmi kétségem.
Nem. Nagyon sok nőismerősöm, rokonom, barátom életét figyelhettem meg és ezek visszatérő motívumok voltak.
Ezt a két utat járták be mind, kivétel nélkül: szingli és boldogtalan vagy erőltetett családalapító és boldogtalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!