Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli hölgyek, mennyire jön be nekik a képen látható srác?
Jajj de uncsizok jaj de... Gyakorifüggő lettem. Am a kèp homályos a ráncokhoz meg ilyesmikhez ami alapján el lehetne dönteni. Èlőben sem vagyok jobb a "hivatalos" kormeghatározásban. Volt egy munkatársnőm, magamban gondoltam vagy 22èvesnek. Aztán beszèlgettünk de nem kèrdeztem rá mert nem tartottam fontosnak csak úgy megjegyezte hogy van egy 12 èves fia. Na mi futott vègig az agyamon addig a pár mpig amig szóhoz jutottam? Kiderült h 32. Szègyelltem is magam èrte, de az volt a szerencsèm h mèg pár hónapig együtt dolgoztunk ès volt időm az önèrzetem helyretenni hogy mièrt nèztem el ennyire. Viselkedèsre a 18 is sok lett volna.
Szóval a kisugárzásból sok mindent meg lehet állapìtani. Mondjuk azt h mennyire èrett egy lèlek, ugyanannyi èv alatt 2embernek más èlettapasztalata lehet, ill hogyan fogadja ezek az èlettapasztalatokat.èn nő lètre nem szeretem ha elkèrik a cigiboltban a szemèlyimet. Mert pont azokat az èveket veazik el amikor a legtöbb dolog törtènt velem.
Na jó szóval remèlem hasznos választ kaprál a sztorimmal a kèrdèsre XD :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!