Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli hölgyek, mennyire jön be nekik a képen
látható srác?
Rovidebb vaganyabb haj,egy szep mosoly (apolt szabalyos rendezett szep fogsor) es valami amitol boldog lesz a szeme.En -tolem is meglepo- egy salsa clubra gondoltam.Ha valaki jol tud tancolni,egyreszt onbizalmat ad,masreszt a nok szeretik ha egy ferfi vezet es jol vezet a tancban.Es szabadidejeben valami lezserebb oltozet,sejtesem szerint melon kivul is viszafogottan oltozik.Semleges arcra,ami egy jo szemelyiseggel nagyon pozitiv tud lenni.Szoval jo fodrasz,jo fogorvos es egy vidam uj hobbi,ahol aztan sikerei lehetnek a noknel.Jah es pl a salsacluvis emberkek hetvegente is rendeznek ilyen bulikat.Irhattam volna turazo kozosseget is de az kevesbe oldott talan.
2016. máj. 26. 19:06
2016. máj. 26. 19:07
2016. máj. 26. 19:11
Átlagos. Nem a külseje miatt, hanem mert átsüt a képen a szorongása. Önbizalom kellene neki.
2016. máj. 26. 19:16
15/34 anonim válasza:
most őszintén... normális nőnek nem jön be ez a papagáj pali..:DDDD
2016. máj. 26. 19:19
Én megsajnáltam. Egy tök aranyos pasi lehet, csak tele van görcsökkel. Szerintem azért lehet egyedül, mert nem bír lazítani. Amúgy a világon semmi gond nincs vele, komolyan! A legjobb indulattal: egy pszichológus és egy kis önbizalomerősítés nem ártana.
2016. máj. 26. 19:20
Nekem nem jön be, de egyáltalán nem csúnya. A hajával kellene valamit csinálni. Ez a külső. Viszont süt róla a kisebbségi érzés, az önbizalomhiány, engem inkább ez zavar, nekem ezért nem férfias. 34/N
2016. máj. 26. 19:28
Az egyetemrol rengeteg csendes,szereny evfolyamtarsnom kotott ki ilyen visszafogott srac mellett,szep csaladi eletuk van 2-3gyerek mindnel.Nem mindenki vagyik am belevalo,tokos macsora.Van aki boldog lenne ha a pasija normalis,atlagos,csaladszereto es intelligens lenne es mondjuk nem k u r felre.Csak azok a lanyok valoszinuleg ugyanigy onbizalomhianyosan keresik/varjak az ilyen fiukat.Nem veszett fejsze a Kerdezo,leri rola h becsuletes es joravalo.Az onbizalom tanulhato.
2016. máj. 26. 19:57
Van benne valami pláne...ha már ennyire emlegwtitek, a szemeiben. Az haggyán h most szomorú, de valamikor fèny volt benne. Annak a hiánya èrződik. A fèny eltűnt, de otthagyta a nyomát. Jobban fáj az mintha sose lett volna. Azt a fènyt pedig vissza lehet hozni ès akkor megjön az önbizalom. Átlagon aluli semmikèpp. Átlagos ha ennyire korlátolt kategóriák vannak. Keresni az èlet örömeit... Nem a nőkèt, máshol is van... Aztán jönnek a nők. A volt felesèg meg látta kihunyni a üzet a szemèből. Vègignèzte a halálat a szemènek a lelkènek. De a "arác" újjá tud születni.
Na eleget dobtunl az egodon? Megèrdemled csak kapd össze magad.
2016. máj. 26. 20:09
Komolyan mondom most le a kalappal a válaszolók többsége előtt!
Nekem is hasonló szemeim vannak én azt hittem ez nagyon riasztó női szemmel. Úgy néz ki mégsem, ez tök jó:)
2016. máj. 26. 22:26
Kapcsolódó kérdések: