Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 körüli hölgyek, mennyire jön be nekik a képen látható srác?
Köszönöm a válaszokat ( a "papagáj pali"-n jót röhögtem még én is, úgyhogy humorérzékem azért az van, hiába vágok szomorú képet :)! Egyrészt nem számítottam rá, hogy ennyi hozzászóló lesz! Másrészt többen is szinte kifogástalan jellemzést adtak a kép alapján rólam és a tanácsok is nagyon jók, igyekszem megfogadni őket. Talán egy valami nem stimmel, hogy nem tudok lazítani. Tudok, mondjuk elhiszem, hogy ez alapján a kép alapján nehéz ezt rólam elképzelni! A családom meg a régi barátaim tudnának erről mesélni, hogy a 20-as éveimben mekkorákat buliztam! Nyilván nehéz elhinni, pedig így van :) (mostmár persze visszavettem a lendületből, de azért tudok lazítani, hülyülni és szeretek is).
Ja még annyit, ez nem munkaruha, ami rajtam van, csak próbáltam valahogy kulturáltabban kinézni! Utálok amúgy így kiöltözni, inkább a lazább, hétköznapibb öltözködést kultiválom.
Amúgy várom a további hozzászólásokat!
Az egyik voltam a sok közül.... Akkor hogy is nèz ki az a "tudok lazìtani? Ha bevállaltálvegy kèpet akkor lássuk a "lazulósat". Azt amikor nem nekünk akarsz megfelelni hanem őszinte vagy ès pólóban nyomod.
Lehet hogy párt is találsz újra.
Wooow...... 3kèp 3pasi! Ez valami fenomenális! Ìgy èrthető a vèdekezèded. Ezekből már nem a feszkó árad.
Az első kèpről az jön le tènyleg amit a többiek ìrtak.
Kisugárzásra is teljesen más a 3kèp.
El kène menned szìnèsznek.
Ez párkapcsolatban mèg jó is lehet. Nem mindig ugyanazzal járni, hanem olyan mintha 1pasi szemèlyèben többet is megkapna az illető :)
Jó csak vicc, de komolyan elèg elb..rontott kèp az első a valós kisugárzást tekintve.
Amúgy tényleg 3 pasi van a 3 képen, mert van két ikertestvérem :))))))))
Dehogyis, mindegyiken én vagyok! Amúgy egy tipp esetleg, hogy mennyi idős vagyok? Szándékosan nem írtam amúgy ki. Vegyük úgy mintha életkor nélkül tettem volna fel a kérdést...
Tèlleg lazujjjáá máá... :)
Humoros is vagy mi kell mèg? De egy humor akkor jó ha nem akarsz az Istennek se kimagyarázni mindent. Hogy pèntek van-e vagy nem :)
Hagy süljön ki belőle valami jó :)
30fölötti az az ìrástól függetlenül is látszik. Mondjuk 35 ìgy emlèkezetből..nem nèztem meg újra. De nem rossz 30asok a fiúk! ;)
A többi kèpen legalább már èrezhető a "srác" megnevezès oka. Az elsőre azt nem mondanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!