Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30 körüli hölgyek, mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 körüli hölgyek, mennyire jön be nekik a képen látható srác?

Figyelt kérdés
[link]
2016. máj. 26. 18:20
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Atlagosnak mondanam de ez az oldalra fesult anyuka jokisfia haj nagyon elonytelen. Viszont vannak konyvei tehat muvelt lehet ugyhogy elso blikkre szimpatikus csak nem tetszik hogy ennyire szomoru kepet vag
2016. máj. 27. 08:17
 22/34 anonim ***** válasza:
Valóban a haj, és nem csak a szemei szomorúak hanem az arcán is ez az erőltetett "mosoly"... egyáltalán nem csúnya, teljesen átlagos ember, aki nagyon sokat tudna dobni a külsején, ha a hajával kezd valamit, és a lelkével. Tényleg süt róla a szorongás, ezen kéne javítani, és nem lesz semmi baj. :)
2016. máj. 27. 10:38
 23/34 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat ( a "papagáj pali"-n jót röhögtem még én is, úgyhogy humorérzékem azért az van, hiába vágok szomorú képet :)! Egyrészt nem számítottam rá, hogy ennyi hozzászóló lesz! Másrészt többen is szinte kifogástalan jellemzést adtak a kép alapján rólam és a tanácsok is nagyon jók, igyekszem megfogadni őket. Talán egy valami nem stimmel, hogy nem tudok lazítani. Tudok, mondjuk elhiszem, hogy ez alapján a kép alapján nehéz ezt rólam elképzelni! A családom meg a régi barátaim tudnának erről mesélni, hogy a 20-as éveimben mekkorákat buliztam! Nyilván nehéz elhinni, pedig így van :) (mostmár persze visszavettem a lendületből, de azért tudok lazítani, hülyülni és szeretek is).

Ja még annyit, ez nem munkaruha, ami rajtam van, csak próbáltam valahogy kulturáltabban kinézni! Utálok amúgy így kiöltözni, inkább a lazább, hétköznapibb öltözködést kultiválom.

Amúgy várom a további hozzászólásokat!

2016. máj. 27. 15:52
 24/34 anonim ***** válasza:

Az egyik voltam a sok közül.... Akkor hogy is nèz ki az a "tudok lazìtani? Ha bevállaltálvegy kèpet akkor lássuk a "lazulósat". Azt amikor nem nekünk akarsz megfelelni hanem őszinte vagy ès pólóban nyomod.

Lehet hogy párt is találsz újra.

2016. máj. 27. 16:36
 25/34 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Egyelőre ezeket találtam. Lehet, nem a legjobbak, de nincs túl sok kép rólam. Ja, amúgy senkinek nem akarok megfelelni...

[link]

[link]

2016. máj. 27. 17:14
 26/34 A kérdező kommentje:
Jó, az egyik nem pólós, de lazább a nyakkendős képnél :)
2016. máj. 27. 17:23
 27/34 anonim ***** válasza:

Wooow...... 3kèp 3pasi! Ez valami fenomenális! Ìgy èrthető a vèdekezèded. Ezekből már nem a feszkó árad.

Az első kèpről az jön le tènyleg amit a többiek ìrtak.

Kisugárzásra is teljesen más a 3kèp.

El kène menned szìnèsznek.

Ez párkapcsolatban mèg jó is lehet. Nem mindig ugyanazzal járni, hanem olyan mintha 1pasi szemèlyèben többet is megkapna az illető :)

Jó csak vicc, de komolyan elèg elb..rontott kèp az első a valós kisugárzást tekintve.

2016. máj. 27. 17:25
 28/34 A kérdező kommentje:

Amúgy tényleg 3 pasi van a 3 képen, mert van két ikertestvérem :))))))))

Dehogyis, mindegyiken én vagyok! Amúgy egy tipp esetleg, hogy mennyi idős vagyok? Szándékosan nem írtam amúgy ki. Vegyük úgy mintha életkor nélkül tettem volna fel a kérdést...

2016. máj. 27. 17:56
 29/34 A kérdező kommentje:
Szóval, mintha a 30 körüli nem lenne ott... Jól van na, péntek van és sűrű volt a hetem és még nincs vége sajnos...
2016. máj. 27. 17:59
 30/34 anonim ***** válasza:

Tèlleg lazujjjáá máá... :)

Humoros is vagy mi kell mèg? De egy humor akkor jó ha nem akarsz az Istennek se kimagyarázni mindent. Hogy pèntek van-e vagy nem :)

Hagy süljön ki belőle valami jó :)

30fölötti az az ìrástól függetlenül is látszik. Mondjuk 35 ìgy emlèkezetből..nem nèztem meg újra. De nem rossz 30asok a fiúk! ;)

A többi kèpen legalább már èrezhető a "srác" megnevezès oka. Az elsőre azt nem mondanám.

2016. máj. 27. 18:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!