Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire ciki szerintetek ha egy lány műszaki területen tanul tovább, befolyásolhatja-e a párkapcsolataimat szerintetek?
Gépészmérnöknek fogok tanulni jelen terveim szerint. Ott mennyire fognak szerintetek "kinézni" mivel lány vagyok. Mennyire lesz szerintetek lehetőségem ismerkedni, tök átlagos külsővel rendelkezem...
18/L
Népszerű leszel, ennyi.
Következő!
A gépészmérnökök kb 90 % pasi. Szóval a párkapcsolatodat max annyiban fogja befolyásolni, hogy kb minden második csoporttársad flörtölni próbál majd veled.
Inkább a tanulmányaidat kéne félteni, mivel a profok nagyrésze 50 feletti pasi és még él bennük az a berögződés, hogy a srácok kollégák de a diáklányok csak kisasszonyok vagy hölgyek lehetnek kolleginák sosem. Emiatt némelyik tanárnál kétszer jobban kell hajtanod és tanulnod, mint egy fiúnak. Sajna tapasztalat.
Nem akarlak elkeseríteni, általában a lányok ha ilyen szakra járnak, kicsit jobban belehúznak a kelleténél. Talán komolyabban veszik és érzik hogy van súlya, mert erős szak. De amikor én kezdtem, volt egy lány, aki szinte top 10 ben benne volt, az első éves alapozó tárgyakat kente vágta, mert leült és magolt, de amikor kellett egy kis műszaki rálátás a dolgokra egyszerűen nem ment neki. Pont most passziváltatta magát a félév elején mert nem bírta.
Általában a 150-350 emberből 10-25 lány akad félévenként szóval kilógni nagyon nem fogsz, lesz ismerősöd. De kösd fel a bugyit mert nem könnyű a szak.
Miért vagy ennyire negatív? Nézzd meg a Kelly hőseit.
Ne félj magáévá akar majd tenni a hallgatók 50+%-a.
Amennyiben külsőre nem vagy sokkal randább mint egy varánusz én sem rugdosnálak le az ágamról. 53F. Kérdésedre válaszolva: persze, hogy befolyásolja. Egy ruhamegőrző szak, kitömve 95% nővel kisebb esélyt ad a hallgatótársak közötti kurficolásra. Érdekes: Én 1001 éve végeztem informatikusként. Kb. 40% volt a szakon a női hallgatók aránya. Rejtély, hogy hová tűntek a nők. A jelenlegi munkahelyemen egy informatikus sincs. Pedig eminensek voltak. Amennyiben úgy érzed farokhiányban szenvedsz, nekem bátran írhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!