Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ciki lenne egy ilyen "bók", vagy elmegy?
Ez nagyon aranyooos, én tuti elolvadnék tőle :) Mindenképpen jó bók szerintem.
20/L
Köszi mindenkinek. :)
#3: Nagyváros, tehát elég gyakran me esik, hogy hosszú sorok állnak a pénztárak előtt. Igaz, legutóbb csak én voltam ott neki, elég kihaltság volt, mert késtek a vonatok, és a többség valószínűleg már hamarabb megvette a jegyét, vagy nem tudom. De ha nem lesz sor, akkor megmondom, hogy ötször beállok a sor végére, de előtte még beszervezek vagy tíz embert, akiket magam elé állítok. :)
Nagyon klassz :) Biztos vagyok benne, hogy feldobnád a napját, hajrá! ^.^
Tiszta jó látni hogy ez a világ még nem teljesen ért meg a pusztulásra, vannak ilyen emberek is :D
Hát kövezzetek meg, de én nem vagyok odáig az ilyesfajta bókokért. Nem, nem azért, mert egy érzéketlen p[i]csa vagyok, aki bárkinek beterpeszt egy vodkanari után, hanem mert ne a külsőm miatt tartson már valaki méltónak arra, hogy hajlandó legyen megpróbálni velem (ja, tudom, amíg az illető nem ismer, a tulajdonságaimat sem tudja dicsérni, de el se várom, hogy már az elején szavakkal simogassák az egómat).
Persze ettől még nem hinném, hogy hülyét fogsz csinálni magadból, ez nagyon sok nőnek bejönne.
Szia! :)
Történt valami, vagy nem találkoztatok újra? :) ha történik valami fejlemény, légyszives elmondod? :D Érdekel.. ha nem baj, persze :")
Köszi mégegyszer ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!