Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ciki lenne egy ilyen "bók", vagy elmegy?
"Oké, de nyilván te is a külsőt látod először, és az alapján döntöd el, hogy hajlandó lennél-e megpróbálni valakivel."
Hát amúgy nem egészen. Addig nem veszem fontolóra a párkapcsolatot, ameddig nem fűznek érzelmek az illetőhöz, ez a feltételem meg nem a tetszetős külső által teljesül.
De direkt azért írtam a válaszom végére azt, amit, mert tisztában vagyok vele, hogy a többségnél ez rohadtul nem így működik. Csak azért írtam ide, hogy lásd, akár ilyen is lehet az a nőci, akinek udvarolni készülsz éppen.:D
Ha el tudod képzelni, ha nem, én eddig csak olyanba szerettem bele, akinek a külsejét első-sokadik látásra taszítónak találtam. Persze amikor odáig lettem értük, akkor már nem éppen így néztem rájuk, de remélem, számodra is egyértelmű, hogy ez nem ugyanaz, mintha a megjelenésük alapján választottam volna őket. Biztos létezik az a szélsőség, amit már az én gyomrom se venne be, éppúgy ahogy azt is elvárom a partnerjelöltemtől, hogy ne a Lánchíd alatt éljen, mégsem gondolom, hogy ez azt jelentené, hogy a pénz nálam egy fontos szűrő.
Ez a "biztos, hogy így van tudat alatt" meg sajnos elég gyenge lábakon álló állítás a szememben, ugyanis ezzel szinte bármit meg lehet magyarázni.
kicsit későn, de a 9-es vagyok.
Nemtudom, puszta kíváncsiság :) érdekelt, hogy tetszett-e neki a bók.. Nekem tetszene :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!