Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek ciki vagy nem?
Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta egy macival alszom :$ :)
26/f
2015. jún. 6. 00:42
2/6 anonim válasza:
26? Az már igen. Én egy lányt ismerek, aki nem tud a macija nélkül aludni, de az 16. Még azonn is hülledeztem :)
4/6 anonim válasza:
ne mondjátok el senkinek, de én is.. 22F
5/6 anonim válasza:
Szerintem nincs vele semmi baj :) nekem egy sereg plussom van az agyba meg megtobb a polcon es egyaltalan nem szegyenlem oket. Erzelmileg kotodik hozzajuk az ember az nem ciki :)
18/L
6/6 anonim válasza:
Dehogy ciki.
Én meg anyuddal szoktam aludni...ez sem ciki,sőt...:*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!