Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nok! Hatalmas taskakkal jarkaltok, de megis mi van benne?
Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 18:07
31/36 anonim válasza:
A nagy zsebben szokott nálam lenni mappa papírokkal, tolltartó (nem csak suliba, mert ki tudja...), zsebkendő, fülhallgató, pénztárca, teló, egy fél literes vizes üveg. A kis zsebekben bérlet, igazolványok, kulcsok, kis testápoló és tusfürdő (sose tudni), és természetesen ÓVSZER (sose tudni :D). Ja meg krém, ha előjönne a herpeszem (nem ott lent, mielőtt valaki összefüggésbe hozná a könnyelmű nemi életemmel. :))
32/36 anonim válasza:
Aprópénz, bankkártya, iratok, rúzs, zsepi, tampon, dezodor, 4 centisre összehajtható szatyor, eldobható borotva, mini manikűrkészlet, váltás fehérnemű, váltás harisnya, fogkefe, miniesernyő(esős évszakokban), napszemüveg télen nyáron, kulcscsomó.
33/36 anonim válasza:
#30 Egyetemi bulikban még a jegyzetek sem ritkák, amikor előadásról mennek bulizni. Van, hogy még sportcipőt is hoznak magukkal és leadják a ruhatárban, hogy ne a tűsarkúban kelljen hazafelé sétálni. De lényegtelen. Mindenki azt hord magával amire szüksége lehet. Én ezért viszek magammal óvszert, mert sosem tudni, hogy hol akadok össze egy olyan csajjal akit valahol meg kell... Bulikban(után) az ilyen meg nem ritka. Sokaknak az óvszer a fura nekem meg a szempillaspirál és a szemceruza. Vannak akik ezeket használják gyakran.
34/36 anonim válasza:
Még halott 2. vh-s német katona is van nekik benne. :D
35/36 anonim válasza:
Pénztárca, iratok, kulcs, százas csomag zsepi, egy flakon víz, egy könyv, egy kis tartóban betét, tampon, gyógyszerek (allergiagyógyszer meg fájdalomcsillapító), tollak, kézfertőtlenítő lötyi, dezodor, ha suliba megyek akkor laptop és egy füzet.
22L
36/36 anonim válasza:
Ezek a felszerelések amiket itt a nők felsoroltak többnyire az én táskámban is szerepelnek, csak olyankor én egy egy hetes nyári programra indulok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!