Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nok! Hatalmas taskakkal jarkaltok, de megis mi van benne?
Zsepi, rago, kezfertotelnito, larfum, sminktaska, deo, viz, neha Ipad, neha pulcsi, aztan ha beugrom a boltba akkor egy csomag alma, csoki, a lenyeg az h a taskam dog nehez, plusz mindenki hozzam pakol ha valahova megyunk:-)))
A multkor eskuvon voltunk es ecsak egy clutch (kis taska, de nem tudom a magyar nevet) volt nalam es kimondottan hulyen ereztem magam, hogy csak a telefonom meg a kartyam van nalam:-))
"Víz, esernyő, zacskó, kicsire összehajtható szövet szatyor, kulcs, gyújtó (nem dohányzom), pár biztostű, egy sima varró tű és hozzá különböző színű cérnák, egy mini kulcstartó, ami ledes lámpa, mentolos rágó és cukor, papír, cellux, drót, gyorskötöző, tollak, töltő, 2 telefon, fülhallgató, papírzsebkendő, tampon, betét, fájdalomcsillapító, görcsoldó, füldugó, parfüm, izzadásgátló, szempillaspirál, alapozó, púder, szemceruza, ajakbalzsam, herpesz kenőcs, iratok, pénztárca, plusz pénz valamelyik zsebben, egy kis kés a nadrágom zsebében, sebtapasz, fésű, hajcsat, hajgumi, tükör, körömreszelő, nedves törlőkendő, kézfertőtlenítő gél, bugyi (nagyon erős a menstruációm az első napon, szoktak balesetek történni betét és tampon használatta mellett is)
Tervezek még egy kisebb fogót is beszerezni vagy bicskát, meg egy pillanatragasztónak is hasznát tudnám venni időnként, ja meg egy olló se ártana, ha a bicska nem jönne össze.
21/L"
Egy korábbi válaszom egy hasonló kérdésnél.
Ez de aranyos kérdés. :)
Hát, nálam kb a fél ház benne van. Telefon, fülhallgató, legalább fél csomag zsepi elosztva a zsebekben, könyv, egy füzet mindig (ha suliba megyek, több is), kulcsok, iratok, pénztárca, labello, hajcsatok, hajgumi, fésű, kistükör, biztosítótű (egyszer elengedett egy gatyám varrása, azóta hordok magamnál), körömreszelő, esernyő, pár toll mindig, tampon, egy betét, váltóbugyi (na nem "azért", hanem nálam gyakori a meglepetésszerűen érkező barnázás), nejlontatyó is szokott lenni, kézkrém, sapi, kézfertőtlenítő, a bogyóm, orrspray (allergia), egy félliteres víz, bicska, dugóhúzó (ajándékba kaptam), öngyújtó (pedig már leszoktam), mini zseblámpa, néha cellux (fémallergia, le kell ragasztanom az övcsatokat és a farmerek gombjait belülről), és a többiekkel ellentétben nálam szokott lenni óvszer is, pedig nem járok bulizni. Egyszerűen csak jobban elfér az én hatalmas táskámban, mint a párom pénztárcájában. Sminkelni nem szoktam, úgyhogy "csak" ennyi kell a táskámba. :) Egyébként ha megyünk valahova, a párom is hozzám pakol, sőt, néha a férfi barátaim is, telefon, pénztárca, füles, ilyenek. :D
Az utolsón felnevettem, ahogy elképzeltem, hogy kb egy fél szerszámkészlettel járkál. :D
Örömmel látom, hogy vannak rajtam kívül, akik túlélőfelszereléssel járkálnak.Na meg bicskával....
Amúgy néha van még a táskámban esernyő, gumikesztyű és macskakaja is, ha épp úgy alakul...Na, most gondolkozhatnak a pasik, hogy miért???
Örülök a kérdésnek, mert most ennek kapcsán belekukkantottam a táskám mélyére, hogy mi lapul ott még, mert ritkán rakok rendet benne és előkerült egy csomag süti, ami már pár napja ott van, ha most nem nézem át a táskám, ki tudja, meddig poshad ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!