Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, nok! Hatalmas taskakka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, nok! Hatalmas taskakkal jarkaltok, de megis mi van benne?

Figyelt kérdés
2016. máj. 24. 18:07
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért kellene gumit hordani magunknál.
2016. máj. 24. 18:40
 12/36 anonim ***** válasza:
28%
Egy jóra sikerült buli után megesik, hogy kellhet. Ilyen esetekre gondoltam, nem a Tescoba vásárláshoz.
2016. máj. 24. 18:41
 13/36 anonim ***** válasza:
6%
AZ óvszeresnek üzenem, hogy nem minden nő k_rva. Üdv: Cicciolina
2016. máj. 24. 18:42
 14/36 anonim ***** válasza:
0%
Nem elég, hogy nem hordanak magukkal még azt sem tudják, hogy miért kellene hordani. Szerencsére nálam többnyire van, buliba sem megyek nélküle. Nem a terhességtől kell a legjobban tartani hanem a betegségtől.
2016. máj. 24. 18:48
 15/36 anonim ***** válasza:
92%
Már valaki megírta..nem minden nő akar bszni egy buliban.
2016. máj. 24. 18:51
 16/36 anonim ***** válasza:
0%
Milyen könnyűvérű nők már akik kotonnal mennek buliba? Fújjjj
2016. máj. 24. 18:55
 17/36 anonim ***** válasza:
Átlagos nap az egyetemen: laptopom vagy aktuális jegyzetfüzeteim/könyveim, 1,5 liter víz, reggeli-ebéd-uzsi mivel gyakran 8-16/18ig bent vagyok. Ezen kívül alap dolgok: pénztárca, teló, írószer, egy pulcsi ha reggel még hideg volt, és apróságok: gyógyszer, sebtapasz, papírzsepi stb stb
2016. máj. 24. 18:57
 18/36 anonim ***** válasza:
100%

Telefon, kulcsok, parfüm, zsebkendő, tollak, hajcsatok, hajgumik, fülhallgató, kis szütyő (benne tampon, betét, egy váltás bugyi, tisztasági betét), gyógyszerek. Ezen kívül attól függően, hogy hova megyek: smink, edzőcucc, pulóver stb.

Én sem egészen értem, hogy miért kellene mindenképp kotont hordani magunknál. Komoly párkapcsolatban élek, használunk is óvszert, de jellemzően otthon szoktunk szexelni, ott pedig van óvszer. Idegen emberekkel meg nem fekszem le. Akkor sem feküdnék le vadidegenekkel, ha nem lennék kapcsolatban...

2016. máj. 24. 19:07
 19/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem sok minden van benne, csak majdnem a komplett ház.

Zsepi, fülhallgató, toll, betét, f.csillapító, pár smink eszköz, kulcs, gázspray, hajgumi, csattok, sapka (legalábbis ilyen időben).

Azt hiszem ennyi. :)

2016. máj. 24. 19:08
 20/36 ~OnLány~ ***** válasza:
Ha megyek valahová, akkor ezek okvetlen: Ajakápoló, vizes zsepi, papírzsepi, 1-2 betét(ez nálam kötelező), pénztárca, telefon + füles, üdítő/víz, tic tac/rágó, parfüm, szempillaspirál, hajgumi/csat, kézkrém, szemüvegtok. Azt hiszem csak ezek.
2016. máj. 24. 19:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!