Fiúk, akik rövidnadrágban járkáltok az utcán! Észrevettétek, hogy erősen megbámulják más járókelők a kipakolt lábaitokat?
Figyelt kérdés
Volt már olyan, hogy beszólást is kaptatok a lábatokra? Vagy inkább csak bámulás volt?2015. aug. 28. 17:57
1/4 anonim válasza:
Egy normális ember szarik rá, hogy ki mit visel.
12/l
2/4 anonim válasza:
Én elég rövideket, kb combközépig érőt hordok, ami még feszülős skinny fazonú is, de nem vettem észre, hogy olyan sokan megnéznének. Kb csak annyian, vagy kicsivel többen, mint hosszú nadrágban. :)
4/4 anonim válasza:
Volt párszor nejlon harisnyát húztam hozzá, akkor volt aki megbámult, egyébként nem, nyilván ha pic*sa nadrágot vennék fel, akkor megnéznének, sőt beszólnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!