Mit gondolsz arról a nőröl aki rövidnadrágban strandol? Nagyon ciki?
Fura.
De vannak már olyan bikinik, amiknek olyan nagyobb, nadrágszerű alsójuk van. Az jó lenne. De egy sima rövidnadrág fura. Szerintem egyébként ne feszengj, nagyon sokféle ember van a strandon.
Hát elég fura. Csendben megállapítom, hogy valószínűleg komoly önértékelési gondjai vannak.
Vízben senki nem látja, hogy hogy néz ki a feneked. Ha a felesleged miatt aggódsz, az kisnadrágban is ugyanúgy látszik, ne álltasd magad. De úgyse érdekel senkit, hidd el. Ha a narancsbőr zavar, ne olyan alsót vegyél, ami semmit nem takar, vannak sortos fazonú bikinik is, majdnem olyan, mint egy rövidnadrág, de mégse az, kényelmesebb strandoláshoz szerintem.
A vízből kijövet pedig magadra köthetsz egy strandkendőt, akkor nem egy szál bugyiban vagy, és mégis teljesen strandhoz illő. Bár a parton a sort is oké, de ha vizes bugyira húzod, úgy fogsz kinézni, mint aki bepisilt. :D Viszont a strandröpipályán vagy teniszhez, focihoz jobb választás.
Azt hiszem ez a teljes eszmefuttatás, ami eszembe jutott a témáról. :D Senki nem fog kinézni, nyugi, viszont van alternatíva is bőven. :)
Mit szólsz egy ilyenhez?
Miért ne lehetne rövidnadrágban strandolni?
Mindenki abba megy strandra amibe jól érzi magát.(Normál kereten belül persze)
Ha mászkálunk a strandon rajtam is rajtam van ugyanúgy ahogy a vitorlázásnál is.Ettől függetlenül nincsenek önértékelési problémáim és túlsúlyom sincs.Azért veszek fel sortot,mert séta közben nem szeretem ha "becsusszan" oda ahova nem kellene. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!