Titeket nem idegesít, amikor nagy, kerek hasú ötvenes pasik rövidnadrágban lejtenek nyáron az utcán rengő combokkal?
Utcán nem illik étkezni, így az étvágyam semmitől nem veszi el (akkor sem, ha nem így értetted).
Joga van az általad kifogásolt külsővel rendelkezőknek is nem megsülni, neked pedig SEMMI jogod nincs beleszólni abba, hogy öltöznek, amíg nem közszeméremsértők.
Te is leszel öreg, térjünk vissza erre akkor!
40 fokban miben legyen?
Engem nem érdekel, max megjegyzem magamban, h nem szép látvány, vagy vicces, de ennyi. 1 mp múlva már eszembe sem jut.
Engem az zavar, amikor nincs valakin felső.
De milyen érdekes, hogy a férfiak öltözködése védve van, a lányoknak meg azért is beszólnak, hogy miért teszed a fejed tetejére a hajadat 40 fokban, nem illik az arcformádhoz.
meleg van, nyilván ne legyen emiatt hosszúnadrágban
viszont amikor már pólót se vesznek, az azért tényleg zavaró kicsit
de túl sokat akkor se foglalkozok vele, nem sokáig látom és szerencsére nagyon kevés ilyennel találkozok
Nem idegesít.
Mégis miben legyen a szerencsétlen nyáron? Hosszú farmerban? Kinn van a combja egy része, és? Nem a farka meg a heréi lógnak ki...
Az bezzeg elfogadott, hogy a csajok félig kilógó seggel és p___csával, melltől csípőig lilógó hassal mászkálnak, ugye? Persze, mert az a fiúkáknak tetszik. Na, nekem meg (nő létemre) attól foldul ki a belem... Mert oké, hogy rohadás pokol van odakinn, de nekem ne mondja senki, hogy egy üleptől számítva 8-10 centis szárú vászon rövidgatya vagy egy térd fölé érő szoknya többet melegít, mint egy fél p___csát szabadon hagyó farmer bugyi.
A barátnődnek is sok esze lehet, hogy "szégyelli az apja nyári outfitjét". Mégis miért kell ilyennel foglalkozni? Egy kilógó kövérebb férficomb - ahogy előttem is írta valaki - nem közszeméremsértő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!