Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szemétség, ha telepítettem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szemétség, ha telepítettem a barátnőm telefonjára egy olyan alkalmazást amivel nyomon tudom követni, hogy merre járt?

Figyelt kérdés
Legalábbis, azt ahova magával vitte a telefont. Szoktam figyelni minden nap, hogy épp hol van.
2016. máj. 23. 21:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%

Nem, semmiképpen nem szemétség!

A szó amit keresel a beteges.

2016. máj. 23. 21:40
 2/18 anonim ***** válasza:
96%
Igen a beteges jó jelző.
2016. máj. 23. 21:41
 3/18 anonim ***** válasza:
Iphone? Ilyen nekem is van, viszont a barátnőm tud róla és az enyémen is rajta van. Itt az a baj hogy titokban tetted.
2016. máj. 23. 21:42
 4/18 anonim ***** válasza:
22%
Fontos dolog a bűnmegelőzés.
2016. máj. 23. 21:42
 5/18 anonim ***** válasza:
86%

Itt csak egy kérdés van, amit fel kell tenni neked:

Minek vagy egyáltalán ezzel a lánnyal, ha ilyet merészelsz csinálni?

A kapcsolat nem kötelező senkinek!

2016. máj. 23. 21:44
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Feltételezem egyik barátnődben sem bíztál/bíznál meg.

Fordulj pszichológushoz!

Szegény lány... nem tudja, hogy milyen hibbant pasival jár.

2016. máj. 23. 21:46
 7/18 anonim ***** válasza:
Igen.
2016. máj. 23. 21:49
 8/18 anonim ***** válasza:
94%

Szeretem a férjem,de ha ilyet tenne,elválnék.

Igen szemétség.

2016. máj. 23. 21:54
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

Túl azon, hogy beteges, a személyiségi jogok sérelmére elkövetett bűncselekmény.

Ha rájön, feljelenthet érte. (Én mondjuk valószínűleg meg is tenném, mert tiszteletben tartom mások privát szféráját, és fordítva is elvárom.)

Te amúgy hogy éreznéd magadat, ha akár ő, akár bármelyik későbbi barátnőd, partnered ilyen alkalmazást telepítene a te telefonodra, laptopodra, stb.?

2016. máj. 23. 22:07
 10/18 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy erről ő viszont nem tud? Remélem megcsap érte vagy kiderül, hogy a szomszéd srácnál van:D
2016. máj. 23. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!