Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állítólag "félreérkezett"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítólag "félreérkezett" sms-ek, hívások jöttek a férjem telefonjára, mindent tagad, pedig beszéltem a csajjal, felkutattam és ismeri a páromat. Mit tegyek? Minden nap erre gondolok.

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 10:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez tenyleg kerdes? Valoper.
2010. okt. 6. 11:00
 2/12 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem hívta a számot és nem írt sms-t,mégis a részletes telón 32 sms, 1 hónapban 15 hívás volt. Állítólag vki belép a telóba és számlát csinál,azt m a haverja is így járt és elvitte a szolgáltatóhoz. Bizonyítani nem tudja hogy nem ő nyomta meg a gombot...Létezik ilyen?
2010. okt. 6. 11:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez már annyira szar kifogás, hogy lehet hogy igaz.. :D
2010. okt. 6. 11:10
 4/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem letezik.

Legalabbis a "mas belep a telefonba" dolog errosen vitathato, megiscsak ertek valamit hozza. De, artatlansag velelme: milyen telefonja van?

2010. okt. 6. 11:13
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi a kérdés? A "véletlen félrement" hívó és sms küldő ismeri a férjedet, ezt kiderítetted. Akkor mi a további kérdés? Ahhoz kérsz önigazolást, hogy nem csal meg? Erre ne várj, megcsalt.

A mobiltelefonok esetében bár létezhet félrekapcsolás, de az nem egy feladótól 32 sms-nyi időtartamba és 15 hívás esetében. Ennyire ne légy naiv.

Ha pedig "bárki be tudna törni" a távközlési szolgáltató rendszerébe, és másnak tudna telefonszámlát generálni, akkor igencsak "csücskös" lenne ez a rendszer. Ilyen nincs. Legalábbis nem ezen a szinten.

Bármennyire fájó, azokat az sms-eket és hívásokat a férjed indította, nem kell szolgáltatóhoz menni meg hasonlók. Átvert és még MOST IS próbál átverni és a naivitásod, tudatlanságod kihasználni.

Ennek tükrében értékeld a történteket.

2010. okt. 6. 11:14
 6/12 anonim ***** válasza:

Te tényleg ennyire naiv vagy?

Miért hagyják az emberek, hogy ennyire hülyére vegyék őket?

Mire vársz még? Szerintem elég egyértelmű, hogy mi történt.

Lépj tovább.

2010. okt. 6. 11:42
 7/12 anonim ***** válasza:

Én egy valamit nem értek..tegyük fel,hogy valaki feltöri a telefonomat,és tőlem indul telefonhívás,sms küldés..Én már a második "félreérkezett telefonhívásnál vagy SMS-nél szólnék a férjemnek,hogy csináljon valamit mert ne az én pénzem menjen el ilyenekre,és rohannék a központba,hogy reklamáljak..Valószínű,hogy az irodában balhét csapnék hiszen a kódomnak elvileg titkosnak kéne lenni..

Ha a férjednek is félreérkezett hívások és üzenetek jöttek akkor mi a francnak várt 32 sms-ig,és rengeteg hívásig? Miért nem intézkedett már az elején?

A történet egy kicsit sántít nekem...

2010. okt. 6. 11:49
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
én átmennék összebarátkozni a csajjal, úgy elejétől a végéig mindent megtudok!
2010. okt. 6. 12:02
 9/12 anonim ***** válasza:
Elvileg létezik ilyen,de büntetik a szolgáltatót ha kiderül.De csak a telefonosok tudnak ilyet.Amúgy én összehoznék a csajjal és a férjeddel egy randit és akkor 3-ban megbeszélnétek, akkor nehezebb tagadni!De szerintem kamuzik a férjed,de ti tudjátok
2010. okt. 6. 12:30
 10/12 anonim ***** válasza:
létezik félreküldött sms, én is kaptam már...1et...visszaírtam, h félre, bocsánatot kért és nem jött több... egyszer fordult ez velem elő, 2 sms erejéig, az első a félre, a második az elnézést...
2010. okt. 6. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!