Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állítólag "félreérkezett" sms-ek, hívások jöttek a férjem telefonjára, mindent tagad, pedig beszéltem a csajjal, felkutattam és ismeri a páromat. Mit tegyek? Minden nap erre gondolok.
Szerintem nem letezik.
Legalabbis a "mas belep a telefonba" dolog errosen vitathato, megiscsak ertek valamit hozza. De, artatlansag velelme: milyen telefonja van?
Mi a kérdés? A "véletlen félrement" hívó és sms küldő ismeri a férjedet, ezt kiderítetted. Akkor mi a további kérdés? Ahhoz kérsz önigazolást, hogy nem csal meg? Erre ne várj, megcsalt.
A mobiltelefonok esetében bár létezhet félrekapcsolás, de az nem egy feladótól 32 sms-nyi időtartamba és 15 hívás esetében. Ennyire ne légy naiv.
Ha pedig "bárki be tudna törni" a távközlési szolgáltató rendszerébe, és másnak tudna telefonszámlát generálni, akkor igencsak "csücskös" lenne ez a rendszer. Ilyen nincs. Legalábbis nem ezen a szinten.
Bármennyire fájó, azokat az sms-eket és hívásokat a férjed indította, nem kell szolgáltatóhoz menni meg hasonlók. Átvert és még MOST IS próbál átverni és a naivitásod, tudatlanságod kihasználni.
Ennek tükrében értékeld a történteket.
Te tényleg ennyire naiv vagy?
Miért hagyják az emberek, hogy ennyire hülyére vegyék őket?
Mire vársz még? Szerintem elég egyértelmű, hogy mi történt.
Lépj tovább.
Én egy valamit nem értek..tegyük fel,hogy valaki feltöri a telefonomat,és tőlem indul telefonhívás,sms küldés..Én már a második "félreérkezett telefonhívásnál vagy SMS-nél szólnék a férjemnek,hogy csináljon valamit mert ne az én pénzem menjen el ilyenekre,és rohannék a központba,hogy reklamáljak..Valószínű,hogy az irodában balhét csapnék hiszen a kódomnak elvileg titkosnak kéne lenni..
Ha a férjednek is félreérkezett hívások és üzenetek jöttek akkor mi a francnak várt 32 sms-ig,és rengeteg hívásig? Miért nem intézkedett már az elején?
A történet egy kicsit sántít nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!