Hogy gyűjtsön pénzt a telefonjára?
Figyelt kérdés
Én azért nem adok bele mert, talán ha ő dolgozik meg érte jobban megbecsüli és vigyáz rá! Köszönöm a válaszokat előre is!2011. szept. 11. 20:43
1/14 anonim válasza:
ki? hány éves? te kije vagy? miért kell új telefon?
2/14 anonim válasza:
Jegy alapján.Öcsémnél ezt alkalmazzák.5-ösért 200 Ft-ot kap,4-esért semmi,3masért 500-at ad vissza,rosszabb jegyet nem kap.
Fél évébe került a mobilja :)
Ismerős viszont házimunkáért fizet.
3/14 anonim válasza:
hát ezt pont ne csináld mert az hogy jól tanul és segít otthon az alap kéne legyen nem szívesség amiért fizeted...ezzel csak elrontod a gyereket.
4/14 anonim válasza:
pff a gyereket nem szabad tanulmányi eredményért jutalmazni, ez a 3-aszért 500Ft visza meg pláne akkora baromság mint a ház.
5/14 anonim válasza:
A lehető legrosszabb nevelés tanulásért és otthoni munkáért fizetni egy gyereknek. Ez a kötelessége,amiért nem jár fizetség.
Ha van zsebpénze,akkor ne költse el fölöslegesen,hanem tegyen félre belőle.
6/14 anonim válasza:
talán válaszolhatna a kedves kérdező az első kérdésekre...eléggé befolyásolná a véleményünk
7/14 anonim válasza:
szerintem meg vegyétek mér meg neki mit szenvedtetitek szegény gyereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
azért a 20-30E ft-ért.?????
8/14 :) :) :) válasza:
Hát én mindigis magamnak vettem a telefont(eddig volt 3)..káracsi,szülinapi,stb. pénzből..másnak meg általában az van hogy véletlenül elejti a 400 dolláros telefont..hát semmi baj..vesznek neki 500 dolláros...meg 100 dollárok csak husvétra 14(!!) éves fiunak és ha esetleg mégis az "ő" pénzéből van..az se az ő pénze mert hát igy könnyü -.- és szerintem igenis jó ötlet hogy ő vegye meg magának a telefont kedves utolsó..14L
9/14 A kérdező kommentje:
Lányom, 13 éves, mert a régi nem jó neki és nem 20-30 ezer hanem 60-70 ezer, van neki 20 ezer. És ha én venném meg neki nem becsülné meg, mert nem ő dolgozott érte.
2011. szept. 12. 19:27
10/14 anonim válasza:
Mi a bánatos ló*asznak kell 60-70 ruppós teló egy 13 éves lánynak? Szerintem eleve nem normális dolog egy ilyen idős lánynak ilyen telefont venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!