Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állítólag "félreérkezett"...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítólag "félreérkezett" sms-ek, hívások jöttek a férjem telefonjára, mindent tagad, pedig beszéltem a csajjal, felkutattam és ismeri a páromat. Mit tegyek? Minden nap erre gondolok.

Figyelt kérdés
2010. okt. 6. 10:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Dobd ki úgy, hogy a lába se érje a földet. Nem elég, hogy átvert, még pofátlanul hülyének is néz.

Válás..

2010. okt. 6. 12:58
 12/12 anonim ***** válasza:

Technikailag lehetséges amit írsz (pl. ha a bluetooth kapcsolata a férjed telefonjának aktív és nincs lekódolva), ám had ne mondjam, hogy erre mennyi az esély (pláne, hogy a bluetooth hatótávolsága max 3-5 méter telefonáláshoz...) Tehát hacsak nem egyidőben van minden sms és hívás akkor ez nem igaz.

De, hogy őszinte legyek ez ANNYIRA GYENGE KAMU, hogy nem is értem miért akarod egyáltalán elhinni...

Egyértelmű, hogy sumákol a férjed valamit. Persze nem feltétlenül megcsal, lehet drogdíler, embercsempész, kurv@pecér, stb. Bár ezek se sokkal jobbak.

2010. okt. 6. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!