Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom telefonzárt tett telefonjára, hogy nála voltam! Ez csak rosszt jelenthet?
Tudod vannak nők,akik már akkor is kikészülnek ha éppen röhögök az egyik csaj haverommal aki csak haverom már és legalább 5-10éve...pl. vagyok én,akinek 5éve van komoly kapcsolata de a párom ugyanezt csinálja....biztos nőzök,biztos megcsalom meg ilyenek..pedig qvára nem csalom meg...csak meguntam,hogy mire felkeltem reggel kivitte a telómat,hogy nyomogassa sőt volt,hogy pont ő volt az aki átállított ezt azt...ezt megoldottam annyival,hogy leugattam és lezártam a telót. Mehet a szájhúzás,de az ilyen nőket rühellem...
25/F
nem túrkáltam soha benne! 1x se vettem el
csak nála aludtam, és épp ezért hogy vélse nézek bele rá tette a kódot
és ezt mondta is
Hmmm...
Ha rátette, az azért van, mert babrálsz a telefonján...
Ami igaz is, különben nem tudnál, hogy rajta van.
Igen, ez rosszat jelent... annyit, hogy beleturkálsz olyanba, amihez semmi közöd, nem bízol benne, ezért nem tartod tiszteletben a magánszféráját!
Semmi titkolnivaló a telefonomon, nincs is rajta zár, de ha észrevenném, hogy a párom hozzányúl, én is rátenném... és még balhé is lenne belőle.
Ennyire azért ne akarjunk bilincsbe tenni bárkit is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!