Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat az, ahol a pénz dominál?
Kb. 3 hónappal ezelőtt munkanélküli lettem, azóta sok minden változott az egy éves kapcsolatomban. Merész fejjel azt gondoltam majd, hogy a kedves barátom átsegít ezen a mélyponton. Sosem volt lelkizős, de most jólesett volna egy-két biztató szó. Anyagilag pedig rendszeresen megaláz (nem keres rosszul). Édesapámat kellett megkérnem, hogy segítsen a lakásom rezsijébe (ahol a kedves pár hónapja él!). Mondtam neki, hogy amíg nem lesz munkám, addig segítsen már ki valahogy: pl. kaját vesz. Hát most is üres a hütő itthon, ő elment az anyjához és ott ebédel, vitt a melóhelyére is ennivalót. Szerintem ez undorító. De a leggyalázatosabb az, hogy eszébe se jut adnia nekem valami pénzmagot, vagy megkérdeznie, hogy lesz elég pénzed az utazásra, a bevásárlásra, egyéb számlákat kifizetni? Megvárja, míg én kérek tőle szégyenkezve, igen-igen minimális összeget.
Amíg volt munkám, addig én nem is ismertem erről az oldaláról. Vagy csak én vagyok szimplán hülye és ez így működik egy kapcsolatban?
A barátom 39 éves, jómagam most leszek 32 éves májusban. Igazából azért is költözött oda hozzám, mert cikinek tartotta, hogy még mindig az anyjáéknál él.
Szerintem sokkal cikibb az, amit nagyon jól leírtál, hogy anyagi függőségben tart.
39 évesen 150.000-et keres, az anyjával él és eljátsza a Jani-t otthon?
Röhögd már képen a nevembe légyszives...
Gondoltam, hogy ez a szemét csak egy pasi lehet. Mert ugye a nők képesek még egy pasit is eltartani. Szerintem csak azért költözött hozzád, hogy téged kihasználjon. Lakás, kaja, házicselédkedés, szex...stb. De ha mégsem így volt, akkor írd meg hogy nem....
Gondolom, neki ez így kényelmes volt, mert nem kellett albérletet fizetnie, és mellékesen minden kényelmet megkapott, sőt, még a fizetését is félrerakta, hogy belőled gyűjtsön pénzt magának.
Ez a pasi igazi élősködő, és dobd ki minél előbb!!!!
Mi tart vissza? Tényleg a saját lakásodban akarsz egy ilyennek könyörögni????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!