Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már a szánalmasság csúcspontja?
18 éves lány vagyok. És eddig nem értettem, h miért kérdezgeti minden 11-16 éves korig lévő lány, h "gáz, h még ne volt barátom és nem jártam senkivel?".
De most fordult a kocka. Kis 5-es korom óta várom, h eljöjjön az életembe a szerelem. Ha jól számolom akkor kb 11 éves lehettem. És most itt vagyok 18 éves és nem értem, h miért nem gondolt rám még úgy egy fiú/ffi sem. Voltak, akik próbálkoztak, dehát még a csókig sem jutottunk el. Selejtes vagyok? vagy miért nem kellek senkinek?
Íszonyatosan fáj, és keserű, besavanyodott lettem. Pedig szeretek nevetni és bárcsak lenne vki, aki szívesen közeledne felém.(persze egy normális , rendes ember, tehát nem emos vagy olyan akinek csak "aara kellenék)
Úgy félek,h soha nem fogok kelleni senkinek...
"... besavanyodott lettem. "
Szerintem ez a probléma fő forrása. Egy életúnt embert én sem nézek meg, csak azt akin látszik, hogy boldog :)
szoktál bulizni járni?
de amúgy tényleg nyugi, nekem se volt 17 éves koromig senkim. és én is pont úgy éreztem mit Te :) most megint egyedül vagyok, de egyáltalán nem bánkódom miatta, mert úra válogathatok a fiúk között :) oké ez elég hülyén hangzik, de remélem nem érted félre. Szóval eszedbe se jusson rosszul érezni magad e miatt.
Menj el egy buliba, igyál egy kicsit, flörtölj valakivel és smároljatok :D nem kell az ilyesmitől félni, ez nem a szüzességed :D
hajrá :)
Hát, a külsöm. sztem meglepődnétek, ha meglátnátok, nem tom, sztem csúnyának gondoltok. Pedig sokan dicsérnek,h szép vagyok. Ezzel nincs is gond. Nem tartom magam csúnyának, oké egy világ szépe se vagyok:P És imádok vásárolni és öltözködni:)
Besavanyodottság... hát igen, sokszor próbálom ezt leplezni azzal, h viccelődök és mióta megcsináltattam a fogaimat, rengeteget mosolygok:D
De ilyenkor sokanb lenéznek, h mit nyomul ez itt a hülye poénjaival, mért nevetgél órán a padtársával. Nem értem. A besavanyodottságombó anyukám tapasztal a legtöbbet. Csoda, h még nem rakott ki itthonról:P
Tehát nem tudom...
Nyáron elmentem dolgozni és olyan jól éreztem magam... Majdnem össze is jöttem egy munkatársammal. Lehet, h rossz közösségben élek?
Am sznob egyházi gimibe járok...
Néha járok bulizni, de elég kevés lány barátom van akikkel mehetnék...
Beképzelten fog hangzani, de mintha irigyek lennének, csak nem tom, h mire...
21:12 vagyok
Küldj már egy képet.. Érdekel:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!