Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már a szánalmasság csúcspon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a szánalmasság csúcspontja?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. És eddig nem értettem, h miért kérdezgeti minden 11-16 éves korig lévő lány, h "gáz, h még ne volt barátom és nem jártam senkivel?".

De most fordult a kocka. Kis 5-es korom óta várom, h eljöjjön az életembe a szerelem. Ha jól számolom akkor kb 11 éves lehettem. És most itt vagyok 18 éves és nem értem, h miért nem gondolt rám még úgy egy fiú/ffi sem. Voltak, akik próbálkoztak, dehát még a csókig sem jutottunk el. Selejtes vagyok? vagy miért nem kellek senkinek?

Íszonyatosan fáj, és keserű, besavanyodott lettem. Pedig szeretek nevetni és bárcsak lenne vki, aki szívesen közeledne felém.(persze egy normális , rendes ember, tehát nem emos vagy olyan akinek csak "aara kellenék)

Úgy félek,h soha nem fogok kelleni senkinek...

2010. ápr. 9. 21:04
1 2 3 4
 11/32 Beviz Elek ***** válasza:

"... besavanyodott lettem. "

Szerintem ez a probléma fő forrása. Egy életúnt embert én sem nézek meg, csak azt akin látszik, hogy boldog :)

2010. ápr. 9. 21:12
 12/32 anonim ***** válasza:

szoktál bulizni járni?

de amúgy tényleg nyugi, nekem se volt 17 éves koromig senkim. és én is pont úgy éreztem mit Te :) most megint egyedül vagyok, de egyáltalán nem bánkódom miatta, mert úra válogathatok a fiúk között :) oké ez elég hülyén hangzik, de remélem nem érted félre. Szóval eszedbe se jusson rosszul érezni magad e miatt.

Menj el egy buliba, igyál egy kicsit, flörtölj valakivel és smároljatok :D nem kell az ilyesmitől félni, ez nem a szüzességed :D

hajrá :)

2010. ápr. 9. 21:19
 13/32 anonim ***** válasza:
Lehet hogy azért mert senkit nem engedsz közel magadhoz.Pl. én leszólítanálak és csípőből elküldenél, holott először az ember csak ismerkedni akar.Lehet hogy ez az oka, vagy próbálkozz te valakinél aki szimpatikus.
2010. ápr. 9. 21:19
 14/32 A kérdező kommentje:

Hát, a külsöm. sztem meglepődnétek, ha meglátnátok, nem tom, sztem csúnyának gondoltok. Pedig sokan dicsérnek,h szép vagyok. Ezzel nincs is gond. Nem tartom magam csúnyának, oké egy világ szépe se vagyok:P És imádok vásárolni és öltözködni:)

Besavanyodottság... hát igen, sokszor próbálom ezt leplezni azzal, h viccelődök és mióta megcsináltattam a fogaimat, rengeteget mosolygok:D

De ilyenkor sokanb lenéznek, h mit nyomul ez itt a hülye poénjaival, mért nevetgél órán a padtársával. Nem értem. A besavanyodottságombó anyukám tapasztal a legtöbbet. Csoda, h még nem rakott ki itthonról:P

Tehát nem tudom...

Nyáron elmentem dolgozni és olyan jól éreztem magam... Majdnem össze is jöttem egy munkatársammal. Lehet, h rossz közösségben élek?

Am sznob egyházi gimibe járok...

2010. ápr. 9. 21:21
 15/32 A kérdező kommentje:

Néha járok bulizni, de elég kevés lány barátom van akikkel mehetnék...

Beképzelten fog hangzani, de mintha irigyek lennének, csak nem tom, h mire...

2010. ápr. 9. 21:23
 16/32 Beviz Elek ***** válasza:

21:12 vagyok

Küldj már egy képet.. Érdekel:D

2010. ápr. 9. 21:26
 17/32 A kérdező kommentje:
Hát, köldenék, de féleh, h napiszaron vagy vmi más honlapon köszönne vissza rám...a leírás megfelel???
2010. ápr. 9. 21:28
 18/32 Beviz Elek ***** válasza:
Nem vagyok az a fajta, aki küldözgetné napiszarra.
2010. ápr. 9. 21:36
 19/32 A kérdező kommentje:
De mások is elovassak a kérdést és láthatják a képet amit küldök...
2010. ápr. 9. 21:40
 20/32 Beviz Elek ***** válasza:
e-mail?
2010. ápr. 9. 21:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!