Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok! Pontoznátok a linkelt képen szereplő srácot?
1 - 10-ig tartó skálán, ahol 1 a legrosszabb, 10 a legjobb.
Inkább arcra lennék kíváncsi, mint teljes test/stílus.
Köszönöm mindenkinek! :D
Kedves 21-esnek magyarázók... (én vagyok a 21-es)
Már kismillió kutatás állapította azt meg, hogy nem "mindenkinek más a szép".
Oké, lehet hogy ami nekem 6-os, az neked 5-ös vagy 7-es. Ilyen eltérések simán lehetnek. De ahogy írtam, kb kismillió kutatás szól arról, hogy a a többségnek, átlagban, általában ugyanaz jelenti a szépet és ugyanaz a csúnyát. Lehet hogy Brad Pitt és George Clooney közül valaki az egyiket találja vonzóbbnak a másiknál, de alapvetően 10-ből 9 ember attól még mindenkettőt nagyon vonzónak találja.
Most erről hagy ne linkelkjek külön írásokat, mert aki naponta olvas híreket a neten, az biztos találkozott már ilyenekkel. (Aki igényli, annak azért majd linkelek külön :) )
28: Akiket felsoroltál, azoknak nem is ismered a valódi személyiségét.
Szerintem helyes, aranyos :)
Legyen egy 10/8 :)
31-es
Valóban, de nem a személyiségről beszéltem :)
Kinézetben nekem pl 10esek, de ugyanoda felérhet egy objektíve kevésbé szép férfi, akinek ismerem a személyiségét, és aki megfog és/vagy beleszeretek.
34:
Pont erről beszéltem, hogy sok ember nem tud normálisan értékelni.
Ahelyett hogy a 10-es skálát használná, csomóan csak úgy tudnak értékelni hogy vagy 1-2 vagy pedig 9-10.... De ennek mi értelme?
Szerintem ez a srác totál rendben van. 7-8 pontot simán adok neki, de még talán 9-et is.
Értem én, hogy valakinek nem az esete, de akkor is furcsa, hogy 2 pontot ad rá.
Nekem mondjuk Robbie Williams baromira nem az esetem, mégse adnék rá 2 pontot, mert objektíven nézve azért nem ronda.
38-as
Ne felejtsük el a szép számú nőgyűlölő, a "nők csak a külsőt nézik, és ha nem vagy brad pitt labdába se rúgsz" palit
Szerinted mindenki, aki szavazott, az nő?
Ez a kérdés is tökjó lesz később mutogatni, linkelni, hogy "itt egy tök helyes pali, de mindenki csak 7-esre értékeli, más meg 2est ad rá"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!