Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elsősorban lányok! Pontoznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsősorban lányok! Pontoznátok a linkelt képen szereplő srácot?

Figyelt kérdés

1 - 10-ig tartó skálán, ahol 1 a legrosszabb, 10 a legjobb.

Inkább arcra lennék kíváncsi, mint teljes test/stílus.

Köszönöm mindenkinek! :D

[link]

2016. máj. 18. 12:26
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:

Kedves 21-esnek magyarázók... (én vagyok a 21-es)

Már kismillió kutatás állapította azt meg, hogy nem "mindenkinek más a szép".

Oké, lehet hogy ami nekem 6-os, az neked 5-ös vagy 7-es. Ilyen eltérések simán lehetnek. De ahogy írtam, kb kismillió kutatás szól arról, hogy a a többségnek, átlagban, általában ugyanaz jelenti a szépet és ugyanaz a csúnyát. Lehet hogy Brad Pitt és George Clooney közül valaki az egyiket találja vonzóbbnak a másiknál, de alapvetően 10-ből 9 ember attól még mindenkettőt nagyon vonzónak találja.

Most erről hagy ne linkelkjek külön írásokat, mert aki naponta olvas híreket a neten, az biztos találkozott már ilyenekkel. (Aki igényli, annak azért majd linkelek külön :) )

28: Akiket felsoroltál, azoknak nem is ismered a valódi személyiségét.

2016. máj. 18. 14:32
 32/48 anonim ***** válasza:
ha kivillanna a zsebéből egy köteg 20e-es akkor 10 pontot kapna mindenkitől.
2016. máj. 18. 14:52
 33/48 anonim ***** válasza:

Szerintem helyes, aranyos :)

Legyen egy 10/8 :)

2016. máj. 18. 15:00
 34/48 anonim ***** válasza:

31-es

Valóban, de nem a személyiségről beszéltem :)

Kinézetben nekem pl 10esek, de ugyanoda felérhet egy objektíve kevésbé szép férfi, akinek ismerem a személyiségét, és aki megfog és/vagy beleszeretek.

2016. máj. 18. 15:05
 35/48 anonim ***** válasza:

34:

Pont erről beszéltem, hogy sok ember nem tud normálisan értékelni.

Ahelyett hogy a 10-es skálát használná, csomóan csak úgy tudnak értékelni hogy vagy 1-2 vagy pedig 9-10.... De ennek mi értelme?

2016. máj. 18. 15:25
 36/48 anonim ***** válasza:
7pont
2016. máj. 18. 15:42
 37/48 anonim ***** válasza:
35. Attól, hogy erre az arcra 9-et adtam, még nem biztos, hogy más arcra nem adnék a középskálán... látsz pár pontozást, aztán kialakítod róla a saját kis teóriádat, aminek semmi alapja nincs...
2016. máj. 18. 15:43
 38/48 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a srác totál rendben van. 7-8 pontot simán adok neki, de még talán 9-et is.

Értem én, hogy valakinek nem az esete, de akkor is furcsa, hogy 2 pontot ad rá.

Nekem mondjuk Robbie Williams baromira nem az esetem, mégse adnék rá 2 pontot, mert objektíven nézve azért nem ronda.

2016. máj. 18. 15:45
 39/48 anonim ***** válasza:
Nem szeretem annyira az ilyen pontozásokat, szóval úgy mondom, hogyha a személyisége is megfogna, akkor nálam pl. nyert ügye lenne. :)
2016. máj. 18. 16:48
 40/48 anonim ***** válasza:

38-as

Ne felejtsük el a szép számú nőgyűlölő, a "nők csak a külsőt nézik, és ha nem vagy brad pitt labdába se rúgsz" palit

Szerinted mindenki, aki szavazott, az nő?

Ez a kérdés is tökjó lesz később mutogatni, linkelni, hogy "itt egy tök helyes pali, de mindenki csak 7-esre értékeli, más meg 2est ad rá"

2016. máj. 18. 17:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!