Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsősorban lányok! Pontoznátok a linkelt képen szereplő srácot?
1 - 10-ig tartó skálán, ahol 1 a legrosszabb, 10 a legjobb.
Inkább arcra lennék kíváncsi, mint teljes test/stílus.
Köszönöm mindenkinek! :D
15:
Az 5 jelenti az átlagost. Se nem jóképű, se nem csúnya. Aztán mindig megyünk odébb egy árnyalatnyival. Szerintem az 5-6 erre a srácra ahogy ezen a képen kinéz, teljesen reális. Nem szupermodell, de nem is okádni valóan csúnya. Ezen nem tudom mit nem lehet érteni
18:
Azért nem is 8-9-10.
10-es alapból kb nem létezik, maximum a nagyon jól kinéző szerelmed lehet 10-es. 9-es az tényleg olyan csávó, mint George Clooney, Brad Pitt, Ryan Gosling, stb. 8-as azok pedig azok, akik nem ilyen hírességek, de a jóképűség mellé nagyon jól öltözöttek, jó a frizurájuk, jó az arcszőrzetük és tökösek, magabiztosak.
Nekem erről a srácról ezen a képen az jut eszembe, hogy ő egy főiskolás, kollégista kocka, aki olyan 21-24 éves lehet. Semmiképpen nincs a 8-as vagy az felett kategóriában.
Azok pedig szerintem is agyatlan emberek eléggé, akik mindenre csak 1-2-t vagy 9-10-et tudnak adni. Ti nem bírtok rendesen, normálisan egy 10-es skálán osztályozni? Nektek minden csak 1-2 vagy 9-10?...
szerintem kifejezetten helyes :D
ha mondjuk jobb minőségű kép lenne, és mondjuk a kamerába nézne, szerintem jobb értékeléseket kapott volna :D
pontozni nem fogok, szerintem jobb lett volna, hogy ha mindenki leírja, neki mennyire tetszik külsőre. nekem nagyon :D
10/5
Egyáltalán nem az esetem, de ettől függetlenül átlagos, normális kinézetű, nincs vele semmi baj.
21-es
Hugh Jackmantől, Jason Momoától, vagy Alexander Skarsgardtól eldobnám az agyam mondjuk, mert mindegyik nagy, erős, szőrös, de kétlem, hogy jól érezném magam velük a mindennapi életben, egyszerűen túlságosan különbözünk. Ha mondjuk ők a 10-esek, nekem egy olyan srác, mint ami a képen van még simán lehet 9es, 10es pedig szerelem esetén.
10/7
Szerintem teljesen rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!