Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van rám kattanva minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van rám kattanva minden pasi?

Figyelt kérdés

Tök átlagos csaj vagyok, van párom, és egy két jó barátom. Senkivel sem akarok ismerkedni semmilyen célból sem. Eléggé antiszoc is vagyok, nem szeretem az embereket. Gyakran bunkó vagyok és mogorva. Mégis mostanában rám van kattanva minden pasi és nem értem miért. A postás ezer évig szenved az ajtóba hogy addig dumálhassunk. És mindig tök nyálasan szól hozzám. Hogy jajj hát mi újság veled, de örülök neki hogy te nyitottál ajtót. A munkahelyemen is teljesen rámszálltak. Pedig gyárba dolgozom, ahol tök mindegy hogy nézek ki szóval odaálltok a legcsövesebb szerelésbe. Mégis, ha egyszer kisminkelem magam vagy kibontom a hajam egyből mindegyik ott ugrál körülöttem hogy jajj de csinos vagy meg, meghívhatnak-e egy kávéra sbt. Pedig nem én vagyok az egyetlen fiatal csaj. És én nem is teszem-veszem magam mint a sok kis cicababa. Akkor mégis miért mindig engem találnak meg?? Mit tegyek még hogy leszálljanak rólam? Azért mindenkit nem küldhetek el a ***-ba mert a főnököm is ilyen és nem szeretném kirúgatni magam. :S

23/L

2016. máj. 14. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
66%
Én leszarlak ne aggódj.
2016. máj. 14. 22:33
 12/16 anonim ***** válasza:
66%
Vagasd kopaszra a fejed esbofogj hangosan
2016. máj. 14. 22:56
 13/16 anonim válasza:
14%
Azt akarod hogy ünnepeljünk itt téged? Élvezkedj csendben, ünnepelj egyedül, senkit nem érdekelsz.
2016. máj. 14. 23:49
 14/16 anonim ***** válasza:
Szegény.
2016. máj. 15. 00:23
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nos...nőként írom, hogy ettől szánalmasabb önajnározó kérdést régen olvastam itt...pedig már vagy..hat éve jelen vagyok. Kicsit vissza kéne venni abból a gigàszi, sztratoszférikus magaslatokat döngető egoból.

Ja! És nem, nem vagyok féltékeny engem is a legtöbb férfi vonzónak tart és próbálkozik. Csak nem gondolom azt, hogy egyrészt ezt itt kéne reklámoznom, màsrészt meg ezt akkora csapásként kéne megélnem és kardomba dőlni. Bár gyanítom, hogy ez most itt részedről a reklàm helye volt, vagy az elb...szott önértékelésed legyezgetése.

Szebb napot!

2016. máj. 15. 10:30
 16/16 anonim ***** válasza:

Na, én válaszolok. Azt kérdezted, hogy miért van rád kattanva. Mert nem vagy csúnya, normális az alkatod, és mert LESZAROD őket.

Ez sok férfinek vonzó. Ha jó a pároddal a kapcsolatod, akkor, még ha te mogorvának is látod magad, ez kiáradhat rólad, ad egy pluszt a személyiségedhez, ami az egyedülálló, párját sóvárogva váró nőkből viszont hiányzik. Ők lesnek körbe-körbe, vadásznak, hogy elejtsék a vadat, illetve a stabil párkapcsolatban alapvetően egy nő megnyugszik. És ez is kiárad róla.

Ezt látják.

Tudom miről beszélsz, és én a kérdés lényegét is értem, hogy miért van ez, ha te csak átlagos kinézetűnek érzed magad.

KISUGÁRZÁS. és hogy leszarod a pasikat, sokkal vonzóbb, mint a nyálcsorgató nők, pedig ez az egész tudat alatti náluk is, meg nálad is.

33 éves babakocsis, több gyerekes anyuka, aki régen (tiniként, fősulin) szinte a kutyát nem érdekelte, most meg alig bírom levakarni magamról a férfiakat. (és nálam nem is a férjhez menéshez kötődik a dolog, hanem a gyerekek után....)

2016. máj. 15. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!