Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van rám kattanva minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van rám kattanva minden pasi?

Figyelt kérdés

Tök átlagos csaj vagyok, van párom, és egy két jó barátom. Senkivel sem akarok ismerkedni semmilyen célból sem. Eléggé antiszoc is vagyok, nem szeretem az embereket. Gyakran bunkó vagyok és mogorva. Mégis mostanában rám van kattanva minden pasi és nem értem miért. A postás ezer évig szenved az ajtóba hogy addig dumálhassunk. És mindig tök nyálasan szól hozzám. Hogy jajj hát mi újság veled, de örülök neki hogy te nyitottál ajtót. A munkahelyemen is teljesen rámszálltak. Pedig gyárba dolgozom, ahol tök mindegy hogy nézek ki szóval odaálltok a legcsövesebb szerelésbe. Mégis, ha egyszer kisminkelem magam vagy kibontom a hajam egyből mindegyik ott ugrál körülöttem hogy jajj de csinos vagy meg, meghívhatnak-e egy kávéra sbt. Pedig nem én vagyok az egyetlen fiatal csaj. És én nem is teszem-veszem magam mint a sok kis cicababa. Akkor mégis miért mindig engem találnak meg?? Mit tegyek még hogy leszálljanak rólam? Azért mindenkit nem küldhetek el a ***-ba mert a főnököm is ilyen és nem szeretném kirúgatni magam. :S

23/L

2016. máj. 14. 21:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
90%

Legyél távolságtartó, korrekt, de kemény az emberekkel.

A másik jó megoldás, amitől a nyomulós pasik agyvérzést kapnak, ha ötből négy mondatodban a barátodat isteníted, róla mesélsz. - Még, ha éppen nincs is kedved róla beszélni, akkor is jó megoldás lekoptatni az embereket.

2016. máj. 14. 21:16
 2/16 anonim ***** válasza:
71%

XD

Sújt az élet rendesen XD

2016. máj. 14. 21:40
 3/16 anonim ***** válasza:
49%
Majd ezt másolom be, amikor megint valamelyik nő rákezd arra, hogy csak mi férfiak gondoljuk úgy, hogy a nőkért sorban állnak, meg válogathatnak a férfiak közül.
2016. máj. 14. 21:47
 4/16 anonim ***** válasza:
71%

ma 21:47

Igen, egyetlen kérdés tényleg reprezentatív.

2016. máj. 14. 21:52
 5/16 anonim ***** válasza:
39%
MICSODA PROBLÉMÁK, most sajnálni kéne téged? Te szegény súlyt az élet rendesen.
2016. máj. 14. 22:09
 6/16 anonim ***** válasza:
39%

ma 22:09

Csak nem féltékeny vagy? :)

2016. máj. 14. 22:10
 7/16 anonim ***** válasza:
51%

Féltékeny semmiképp XD !

Csak nevetséges. ha egy nő ugy viselkedik és olyan jelzéseket ad a pasiknak azok úgy is reagálnak.. ezen nincs mit ragozni...

akadt ilyen ismedősöm... XD

Sírva dicsekvő...

2016. máj. 14. 22:14
 8/16 anonim ***** válasza:
45%

Mindjárt kiírom hogy úr isten elegem van a derékig érő, hosszú szőke, cillogó, és mindenszempontbol, tökéletes hajamból......Mert Csak!! XD

Tessen sajnálni mindeki hogy milyen szép is vagyok én szegény!! XD

27 / L

2016. máj. 14. 22:17
 9/16 anonim ***** válasza:
46%

ma 22:14

XD-t használsz, a nőket állítod be gonosznak. Csak nem féltékeny, és meggyötört lelked van? A nők ennyire mumusok és gonoszak a számodra? :)

2016. máj. 14. 22:18
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Nő vagyok..
2016. máj. 14. 22:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!