Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek ha kivan tetoválva a szemöldöke az vonzó vagy taszító? Párválasztásnál ez számít a férfinak?
"aki ilyen szinten előítéletes és következtetéseket von le meg egyéb dolgokat egy szimpla szemöldöktetoválásból"
Ha alaposabban elolvasod a kommenteket, a többség nem azt írja, hogy biztos ronda, hanem hogy még nem láttak szépet. Márpedig ha valamiből sokat lát az ember és mind ronda (egyéni ízlés!), akkor az bizony nem előítélet.
Nekem nincs bajom a tetoválással, a sminket is el tudom fogadni, így a szemöldöktetoválást is - ha tényleg szép és harmonikus. DE ILYET MÉG NEM LÁTTAM. Ha nem tetszik a válaszom, én akkor is így gondolom.
Az enyém nem tetovált, bár néhol hiányos, ceruzával szoktam korrigálni. Én is szívesen megcsináltatnám a szálasat, de azért van így is elég kiadás, inkább a gyereknek rakom el a pénzt karira, vagy a szülinapra, mint a szemöldökömre.
Aki viszont megteheti, inkább ezt kéne választani, mert tényleg szépek. Régebben nem is volt, csak a sima, mostanában jött be ez a módszer, mégis találtak párt ezek a lányok is. Akinek nem tetszik, az válasszon olyat, akinek nincs, és kész. Kár ezen vitázni.
"Akinek nem tetszik, az válasszon olyat, akinek nincs, és kész. Kár ezen vitázni."
Ebben igazad van, viszont a kérdés az volt, tetszik-e nekünk, mi pedig válaszoltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!