Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőnek ha kivan tetoválva a szemöldöke az vonzó vagy taszító? Párválasztásnál ez számít a férfinak?
Ja, hogy évente 80 ropi semmi? :-) Akkor elnézést, nem is szóltam. Én inkább megértem azokat, akik simán
tetováltatják a szemöldöküket, mint pl a műkörmöt. Mivel az tényleg felesleges.
A szemöldök adja a keretet az arcnak, valamilyen úton-módon meg kell oldani, inkább legyen szerintem tetovált szemöldöke valakinek, mint ronda hiányos, ami alig látszik.
taszító
természetes mindig szebb. legalábbis szemöldökben még nem láttam példát rá, hogy valakinek jól álljon a tetovált.
Jó, én azt mondom, aki ilyen szinten előítéletes és következtetéseket von le meg egyéb dolgokat egy szimpla szemöldöktetoválásból, az az élet más területén is élhet efféle előítélettel, nekem pedig pl. ilyen emberre nem lenne szükségem.
Igen is megadja az arc keretét egy szép szemöldök és nagyon sok nő szenved azzal, hogy a "természetes" szemöldöke nagyon hiányos, nincs íve, nem lehet rendesen kiszedni. Nekem a szemöldök egy nagyon fontos rész az arcon és marha fárasztó mindennap normálisra rajzolgatni. Sokkal egyszerűbb a tetoválás és tartósabb. Semmivel nem lesz például emberileg kevesebb az, aki él ezzel a lehetőséggel.. Ráadásul mondom, egy szépen kitetovált szemöldökről te nem mondod meg, hogy tetovált, mert annyira természetes. Nem arról beszélünk, mikor leborotválják az eredetit és valami ronda kékes-lilás színnel rátetoválnak egy totál természetelleneset, mert az taszító, de amikor egy olyan szemöldököt tetoválnak, amilyen alapból kéne legyen egy szemöldök (van íve, normális hossza stb), azon semmi természetellenes nincs. Színben is olyan, mint az eredeti szőr.
De igazából mindegy, mindenki tegyen kedvre szerint, de nem hinném, hogy kirugdosnátok az ágyatokból egy olyan lányt, aki teljesen ideális számotokra, csak épp tetoválva van a szemöldöke, hisz itt nyomatják a fiúk 0-24-ben, hogy mindenki külsőségre megy, akkor ti nyilván nem és ez nem lenne akadály.. :)
A "természetes" szemöldök nem kékre fakul, hanme pirosra, mert barnával rajzolják.
Amúgy mondjátok már meg nekem, az mitől természetes, ami annyira szabályos, mintha papírsablonnal rajzolták volna fel a fejedre?:D Messziről üvölt, h mű, senkinek sincs alapból olyan szemöldöke, h minden szál a helyén, tökéletes ív, ami pont a kétharmadánál törik meg (mindenkinél).
80ezerért is csak egy mű xarságot kapsz, ami fél év múlva piros színű.
Jah és olyan nincs, h valakinek nincs szemöldöke. Olyan van, h kevés és az az egyénnek nem tetszik. Meg olyan van, akinek normális szemöldöke volt, csak tinikorában kitépkedte és nem nőtt vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!