Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők! Nektek számít-e párválasztásnál, hogy a fiú/férfi jó ember-e?
Igen szamit..foleg ha hosszabb kapcsolatot tervez.
Nekem volt olyan pasim aki nagyon ember volt,de nem erdekelt annyira,mint pl egyik "rosszfiu" (alvilag) pasim. Az utobbi nagyon vonzott minden teren,soha senki ennyire nem,de nem tudtam vele elkepzelni hosszabb idore..csak szex :)
Aztan most van egy olyan aki velem nagyon jo ember,de kicsit rosszfiu is..
Az alvilagiaknak SOHA nem a nő lesz az elso!
Az 1-es jól írja.
Plusz, az igazi, normális nőknek fontosabb, hogy milyen ember a másik. Csak az éretlen kislányok, vagy a hibáikból tanulni képtelen buta nőknek kellenek a rossz fiúk.
Az meg megint más, hogy valaki rossz embernek látszik, de a családjával, szeretteivel nagyon is jó. Ez nem fekete és fehér.
Számomra mindenképp lényeges, hogy jó ember legyen! Különben bármilyen jó kinézetű pasi lehet, nem kellene.
Az persze fontos, hogy meglegyen a vonzalom is, mert anélkül szintén halott ügy, de a belső az, ami megtart.
Nekem ez a FŐ lényeg. Nagyon is számít. Azok a lányok meg azt hiszik, hogy ettől lesznek menők vagy valakik, hogy ilyen kvázi "rosszfiúkkal" közösködnek, mert tetszik nekik az agresszivitásuk.
Nem mondom, hogy egy fiú legyen bárányka, de a ló túloldalára se essen. Legyen jó ember, mert egy jó embert lehet tisztelni.
"Nekem azt, hogy velem kedves, gondoskodó, gyengéd, hűséges legyen. De emellett fontos volt, hogy talpraesett, határozott, magabiztos, vagány, erős akaratú, céltudatos, kicsit pimasz is legyen és humoros."
És akkor mondja valaki, hogy könnyű megugrani egy nőnél a szintet.:D Szerencsére nem várják el, hogy tökéletes legyél...:D
# 9
A férjemnek is megvoltak a saját elvárásai, talán ezért is találtunk egymásra elég sokára, mert túl válogatósak voltunk. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!