Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nőnek ha kivan tetoválva...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nőnek ha kivan tetoválva a szemöldöke az vonzó vagy taszító? Párválasztásnál ez számít a férfinak?

Figyelt kérdés
2016. máj. 12. 12:45
1 2 3 4
 11/35 Bence_ ***** válasza:
Általában annyira mű!
2016. máj. 12. 14:07
 12/35 anonim ***** válasza:

Az igényes, halvány szemöldöktetovűlás, amit magára a szőrös területre visznek fel, lehet szép is.

De az ilyen leborotvált, aztán újrapingált fekete borzalom az neeee... akkor is, ha a formája tűrhető. Csúnyán kopik, nem lehet hozzá hajszínt változtatni, akkor néz majd ki "jól", ha a csaj elkezd hozzá őszülni... undorító.

2016. máj. 12. 14:36
 13/35 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem ez taszító dolog...És ilyen nővel én ugyan az életben szóba nem állnék...
2016. máj. 12. 15:18
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Taszító, elítélendő, felesleges. Eleve ostoba képet fest a nőről (elismerem, ez előítélet).
2016. máj. 12. 15:49
 15/35 A kérdező kommentje:
Nagyon összhangban vannak a válaszok ,én sem tudom miért csúfítják el magukat.Szerintem egy természetesen kiszedett natúr szemöldök sokkal vonzóbb egy férfiszemnek mint egy nem természetes tetovált szemöldök.
2016. máj. 12. 15:53
 16/35 anonim ***** válasza:
Azert, mert pl en is olyan vagyok ha szépen kiszedném oldalt nem maradna semmi, sajnos ilyen az adottsagom. Sokat gondolkodtam már hasonló tetováláson, szerintem abszolút természetes [link]
2016. máj. 12. 16:37
 17/35 Andi80018 ***** válasza:
Azért hozzá kell tenni, hogy ha egy nőnek nincsen egyáltalán szemöldöke, vagy nagyon hiányos, az nagyon csúnya tud lenni. Nekem sem tetszik speciel a tetovált szemöldök, viszont nem nagyon tudnak mást csinálni vele, max sűrűn kell járni festetni, ami ugyanúgy néz ki, vagy mindig kihúzza, ami nem könnyű. Úgyhogy szerintem nem ez alapján kell dönteni párválasztásnál, mert nem biztos, hogy tehet róla a lány, hogy nem nőtt ki a szőr. A másik dolog, egyedül a szálas tetkó néz ki természetesen, ami nem gyengén kerül sokba, 50-80 ezer az ára, amit másfél évet sem bír ki, ismételni kell. Bár végül is ha ti ezt tudjátok a hölgynek finanszírozni, akkor ok. :-)
2016. máj. 12. 17:52
 18/35 anonim ***** válasza:

Rengeteg olyan barátnőm van, akinek alapból nem szép a szemöldöke, mert pl.: túl rövid, kevés a szőr, nem lehet normálisan kiszedni egyformára stb. És van, aki ezt már megelégelte, köztük én is, szóval kitetováltatta. Nem le lett borotválva és rátetoválva egy kék színű borzalom... Egyáltalán nem kékül be és egy normálisan megcsinált szemöldöktetoválást nem lehet észrevenni. Az már rég rossz, ha kilométerekről látszik.. Teljesen természetes, annyi a különbség, hogy ez nekünk is nagyban megsegíti a mindennapokat, nincs az, hogy jajj nem jól szedtem ki, túlszedtem, így sem egyforma, úgy sem.

Én pedig eleve olyan pasival nem jönnék össze, aki egy ilyen dolog miatt elítél úgy, hogy nem is ismer. Nem mellesleg ez csak őt minősíti!

2016. máj. 12. 17:59
 19/35 Andi80018 ***** válasza:
Elég baj az egyébként a csajoknak, ha nincs, vagy nagyon hiányos a szemöldöke, nem heccből tetováltatnak. Ez olyan dolog, hogy hiányosan kopaszodó palival se jövünk össze, mert szarul néz ki, hiába fésülgeti a séróját, meg próbál olyan frizkót vágatni, hogy ne látsszon. Ja, vagy hogy a hajbeültetés legalább 1 milla?! Nem baj, majd ha lesz haja, akkor jöhet:-)
2016. máj. 12. 18:12
 20/35 A kérdező kommentje:
Andi az az 50-80 ft szerintem még nem is annyira vészes mint az egy milla.De engem akkor is taszít az ha egy nőnek ki van tetoválva a szemöldöke,bármennyire is profin van megcsinálva akkor sem kelt számomra valami esztétikus hatást.
2016. máj. 12. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!