Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normalis, ha az exed nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis, ha az exed nem is koszon?

Figyelt kérdés
talalkoztam az exemmel akivel 4 eve nem talalkoztunk es nem is beszeltunk..annak idejen nagy volt a szerelem, mindkettonknek elso szerelem volt. tinik voltunk..nem valtunk el a legszebben sem, de aztan rendezodott valamilyen szinten a kapcsolatunk. Volt, hogy meg talalkoztunk es valtotunk par szot...most mikor egy szorakozohelyen ennyi ido utan meglattam, rogton koszontem es o vissza sem koszont..ezt latva nem mentem oda hozza, hogy megkerdezzem, hogy van, mi ujsag vele..amugy nem haragszom ra..de rosszul esik, hogy nem koszont, parszor szembementunk utanna es akkor is semmi..neki is van mas parja, latszolag boldog..miert tesz ugy mintha sosem ismert volna?
2016. máj. 12. 10:25
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem 4 év után nem gond, hogy nem köszönt...

ne vedd magadra

2016. máj. 12. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vedd magadra, en is jartam mar ugy hogy talalkoztam az altalanos iskolas baratnommel, nagyon ismerosnek tunt de csak 2 nap mulva jottem ra hogy honnan.
2016. máj. 12. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!