Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy még mindig az exemről fantáziálgatok?
3 hete szakítottunk, elhagyott egy másik nőért. Nagyon sokat sírtam és keseregtem, de kezdenek begyógyulni a sebeim.
Viszont kezdem megérezni hogy nincs barátom és szexuális életem sem ezáltal... És ha fantáziálgatni kezdek hogy ilyen jó lenne egy nagyot szeretkezni, akkor csak a volt barátom jut eszembe. Jók voltunk az ágyban együtt és ez hiányzik. Plusz ő volt az első pasi akivel lefeküdtem.
Ezek a fantáziálgatások nagyon jól esnek, de egyben fájdalmas is, ha eszembe jut hogy ő már másik nővel van és én egyedül vagyok.
Mit csináljak? Nem tudok még új pasit elképzelni az életemben, már csak azért sem mert nem lenne tisztességes úgy hogy még az előző után kesergek.
Mit tanácsoltok?
Szép lassan túl leszel rajta ezen mindannyian átestünk, gondolom még fiatal vagy ha irod ő volt az első.
Majd ha elkezdesz ismerkedni másokkal, és találsz olyat akihez vonzódsz már nem ő rá fogsz gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!