Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vakarhatnám le az exemről ezt a csajt?
Jól értem, hogy a srác kb. ezt mondta:
"Szeretlek, de nem vagy itt ezért addig is mással dugok."?
Ez lenne a "jó" hír?
Az exedről a csajt?
itt nem a csajon van a lényeg.Miért pár hét múlva megy vissza hozzád,miért nem most?Nem fizikai értelemben persze,értem én,hogy 250 km,hanem érzelmileg,ne akarjon mást dugni,ha majd megint távol lesztek,megint mást akar majd?
Jó, hát az exem egy fasz, de én szeretem, ez van. És mindent elnézek neki, mert egy idióta vagyok, tudom. És igen, nekem egy "ilyen" pasi kell, nekem ő kell. Igen, nem vagyok normális, ezt már sokan mondták.
De a kérdés az, hogy HOGYAN szedjem le róla a nőt?
Nem a not kell leszedni rola, ha az nem is tud semmirol. Raadasul o van kihasznalva.
Viszont ahogy olvasom, tokeletesen osszeilletek az exeddel. Egyik hu..ebb mint a masik.
Én erre a kérdésre egy frappáns közhellyel válaszolnék:
"Lányom ha a sarkon állsz akkor ne sértődj meg ha k*rvának néznek"
Lefordítva:
Ha neked EZ a pasi kell, akkor nem értem mi a gondod hogy az exével kamatyol, ha "tudod" hogy ő ilyen és neked mégis ö kell. Akkor bizony viseld el hogy ott vannak egymásnak szétkefélik agymást és még az is benne van a pakliban hogy más lányt keres amig te az ország másik végén foglalatoskodsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!