Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigányal miért nem akar fehér pasas járni?
Figyelt kérdés
Ápolt okos lány vagyok mégis amikor közeledni próbálok, elhajtanak:( Fehér pasit akarok. Vagy nekem muszály cigányal lennem? Családom ezt várja el tőlem, de ki akar cigánytól családot hát na? ÉN NEM! Szeretném ha az uram fehér lenne és tőle lenne gyerek. Hogyan érhetném el a célom?2010. ápr. 8. 22:37
41/49 anonim válasza:
na én meg szerb vagyok akkor engem is el kell itélni? szerb cigány néger magyar mi a különbség?:O:O:O:O semmi ugyan olyan emberek ki tudja mi áll a bűnőzések mögött a magyarok is ugyan ugy lopnak gyilkolnak szóval..néha még a cigányok értelmesebbek. én lány vagyok és biztos kedves lány lehetsz ha akarod segíthetek írj privit.:)
14/L
42/49 anonim válasza:
Nem a szerbekkel, a kinaiakkal, koreaiakkal, osztrákokkal van a baja a magyaroknak, csak a cigányokkal és a zsidókkal, mert ez a két népcsoport nem akar dolgogozni, csak mások nyakán megélni. Szóval veled egészen addig semmi bajunk nincs, amíg nem így vélekedsz mint most.
43/49 anonim válasza:
Szerb, cigány, néger, mi a különbség??? Te mekkora hülye vagy!!! éppen ez cigány- az a lopós hazug tolvaj ingyenélő... és nem magyar. ezért jó hogy van cigány, szerb, néger szavaink, így legalább tudod hova tedd magad. amúgy a szerbek mások. nem kellett volna magadra venned.
44/49 anonim válasza:
Michael Jackson is ötven évig próbálkozott hogy kifehéredjen, nem sikerült neki.
45/49 anonim válasza:
feketék VS fehérek...
tiszta CSIKÁGÓ
46/49 anonim válasza:
Te Jezus Isten!!! Legalabb a ciganyok nevebe ne irnatok...ez Ultra nagy gaz....Tuti megeszem a kalapom h ezt nem cigany irta..
15 Cl
47/49 anonim válasza:
Csak egy apró megjegyzés: mindenki színesbőrű, különben nem látszana!!! XD
48/49 anonim válasza:
Szia! Ha még olvasod a válaszokat, azt javaslom, ha csak ez az akadálya, hogy összejöhess egy sráccal, próbáld meg konkrétan ezt nyíltan megbeszélni vele.
49/49 anonim válasza:
Jó lenne, ha már végre felfognák a balliberálisok, hogy nem a bőrük miatt utáljuk a cigányokat. Felőlem akár lila bőre is lehetne, leszarnám.
De tanuljon már meg viselkedni. Amíg a cigányok nem tanulnak meg viselkedni, nem fogják szeretni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!