Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Cigányal miért nem akar fehér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cigányal miért nem akar fehér pasas járni?

Figyelt kérdés
Ápolt okos lány vagyok mégis amikor közeledni próbálok, elhajtanak:( Fehér pasit akarok. Vagy nekem muszály cigányal lennem? Családom ezt várja el tőlem, de ki akar cigánytól családot hát na? ÉN NEM! Szeretném ha az uram fehér lenne és tőle lenne gyerek. Hogyan érhetném el a célom?
2010. ápr. 8. 22:37
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
41%
fessétek be magatokat
2010. ápr. 8. 22:45
 12/49 anonim ***** válasza:
34%
mert nem hülyék...
2010. ápr. 8. 22:45
 13/49 anonim ***** válasza:
90%

Azért figyeljetek csak, ez egy olyan kérdés amiben nem hemzsegnek a nagyon gáz helyesírási hibák... Vessző nincs és a muszáj pontos J de amúgy messze a többi kérdés színvonala felett van.

Én egy fehér férfi vagyok és én akartam járni egy értelmes cigány lánnyal (könyvmoly volt szóval tényleg intelligens és értelmes lány volt) de sajnos nemet mondott...

Akit te szeretnél magadnak az nem a bőröd színe alapján fog választani, aki pedig emiatt hajt el, hááát azt könyveld el úgy, hogy te nem akarsz ilyen emberrel járni.

2010. ápr. 8. 22:46
 14/49 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ember azt gondolja a cigányokról, hogy mindenkivel összefekszenek. De ez a cigány pasikra is igaz. Érthető, hogy más környezetbe akarsz kerülni, mert másképpen nehezen érvényesülhet egy cigány Magyarországon. De ha tényleg ápolt, okos lány vagy, akkor csak még nem találtál egy igazán jó pasit, és most nem arra gondolok, hogy te jó pasinak láttad-e, vagy sem.
2010. ápr. 8. 22:48
 15/49 anonim ***** válasza:
18%

Először is tanulj meg magyarul (bár elég jól írsz, de mégis sok benne a hiba).

Utána próbálhatsz ismerkedni, ha tényleg ápolt vagy, és ez még a 2. mondat után is így néz ki. A cigány lányok általában tényleg szépek, úgyhogy szerintem is van esélyed... főleg, ha még keverék is vagy, tehát nem tiszta cigány. A magyarok is a keveredés miatt lettek ilyen szépek.

Ha pedig sikerült megismerkedni valakivel, akkor szért imádkozz, hogy a család nehogy elrontsa az egészet.

2010. ápr. 8. 22:49
 16/49 anonim ***** válasza:
nekem a családod lenne a legnagyobb probléma tudod mien iesztöö belépni egy cigány családi házba egy magyarnak? most kom ott a sok előitélet félsz meg minden:D
 17/49 anonim ***** válasza:
68%

vannak rendes cigányok is, nem értem minek igy elitélni h nem is ismeritek... szégyen.olyan helyen élek ami tel van romákkal és vannak rendesek higyjétek el vannak roma haverjaim pedig nem vagyok az. jo mongyuk azt elismerem h nagy részük nem él tisztességesen lop stb. de attolmég a maradék rendes embert nem kell elitélni.

22:43mas 76%os voltam na peace;)

18/49 anonim ***** válasza:
60%

amúgy akármilyen ápolt egy cigány olyan jellegzetes szaga van,hogy hányingert kapok tőle

ismerek gazdag cigányt de tényleg tiszták de az a cigány szag megmarad..

19/49 anonim ***** válasza:
5%

Szeretném ha az uram fehér lenne és tőle lenne gyerek.

Na latod,ez a baj.A segilyre gyursz te is.

2010. ápr. 8. 22:50
 20/49 anonim ***** válasza:
Vannak előítéleteim cigányokkal szemben de ha szép,ápolt és nem cigány tájszólással beszél és a környezete is normális akkor asszem oké.
2010. ápr. 8. 22:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!