Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigányal miért nem akar fehér pasas járni?
Figyelt kérdés
Ápolt okos lány vagyok mégis amikor közeledni próbálok, elhajtanak:( Fehér pasit akarok. Vagy nekem muszály cigányal lennem? Családom ezt várja el tőlem, de ki akar cigánytól családot hát na? ÉN NEM! Szeretném ha az uram fehér lenne és tőle lenne gyerek. Hogyan érhetném el a célom?2010. ápr. 8. 22:37
1/49 anonim válasza:
Érd el a 15 éves életkort! Most csak 8 vagy, és már terhes.
2/49 anonim válasza:
Nehéz kilépni egy környezetből. Próbálj, de nem feltétlen egy férfi karjaiba kell menekülni.
4/49 anonim válasza:
Ha te nem fogadod el a cigányokat, akkor mégis, hogy várhatod el mástól, hogy elfogadjon téged?
Ezen gondolkodj el.
5/49 anonim válasza:
érdekes egy roma aki belátja h a romák nem jók ( nemvok rasszista csak öszintén átlagban rosszak vagytok előítélet stb és még tesztek is rá egykét lapáttal:) )
6/49 anonim válasza:
probálj nem tökéletes fehéret keresni ... kicsit átlagosabbat akkor lehet van esély
7/49 anonim válasza:
nekem nicns semmi bajom a roma csajokkal söt kifejezetten esetema barna bör és fekete haj :D 16/F
8/49 anonim válasza:
Ha ez komoly kérdés, hát én megértelek.. Sajnos erről nem tehetsz. De nem sok esélyt látok rá, hogy egy rendes, intelligens 'fehér' férfi veled legyen.. Nagy az előítéletesség.
9/49 anonim válasza:
Mert az ember szine a feher!!!!!!
10/49 anonim válasza:
probáld meg rávenni a magyarországon élő romákat h legyenek normálisak és akkor eltünnek az előítéletek :) és akkor béke lessz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!