Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cigányal miért nem akar fehér pasas járni?
Ha úgy hat évvel ezelőtt hallottam volna rólad (és már akkor is lettél volna legalább 16-18), a magam részéről szívesen összejöttem volna veled. :) Most már ugyan tárgytalan, lévén időközben már megnősültem, de azt legalább élő példaként szemléltetem, hogy igenis vannak olyan fehérek, akik nyitottak a RENDES(!!!) romák felé.
Egyébként ajánlom figyelmedbe a netes társkeresőket, sokat segíthetnek (én is a love.hu-ról nősültem, nagyon bejött, remek társat találtam), mivel ott van rá lehetőséged, hogy megmutasd, hogy értelmes, rendes lány vagy.
Egyébként ha szimpla barátság is érdekel, szívesen megismernélek. :)
megakarja csalni az asszonyt!
utolsó de egy sggfej vagy
Volt egy fehér pasi, aki egy cigány nővel élt együtt. Meg is gyilkolta az asszony.
De máshol is volt róla hír. Na, ezért nem akarunk, mi fehérek, cigány nővel járni.
"Mert az ember szine a feher!!!!!!"---egy újabb f@xcopó!
nem a testszín a mérvadó majmok!
"Először is tanulj meg magyarul"---de odavagytok a hhelyeSÍRÁSsal! képmutató trógerek!
(akinek nem inge...)
kedves kérdező: ne hajszold az álmaid! Éld az életed ahogy neked jó, de ne görcsölj mert az nem jó!
Sok cseresznyét!
F/22
Aki azt írja magáról, hogy okos, az azt sem tudja, hogy mit jelent, ezért nem az. :)
Egyébként nem törvényszerű, hogy amiatt "hajtanak el", mert kisebbségi vagy. Ha egy srácnak tetszik egy lány, akkor az nem valószínű, hogy törődni fog a származásával.
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:41
Anyad a faxcopo ciganyberenc!
Tudod, mert ez olyan mint az olaj meg a tej, nem illik össze. Magyar a magyarral, így is egyre kevesebb Magyar ember van, én személy szerint nem szeretnék keveredni, nagy a gond így is. A roma társaid alkottak egy véleményt a fehér ember szemében, ami nem túl pozitív, erről nem te tehetsz.
Hogyha össze is jössz egy fehér fiúval, lehet, hogy sok beszólást fogsz kapni az utcán, bárhol.
Fontold meg, nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!