Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy ribi lennék mert szűzként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ribi lennék mert szűzként ezt akarom?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok nem volt még párkapcsolatom.

Igazából mostanság nem kapcsolatra vágyom csak a szexre.

A munkahelyemen megismertem valakit, nálam 11 ével idősebb nagyon tetszik.

Igazából szexuálisan vonz...

Nem merem neki elmondani nem tudom mit reagálna...

Mivel annyira kedvelem, úgy érzem lehetne a számomra az első.

Csak féleke ezt neki megemlíteni.

21N

2016. máj. 10. 20:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim válasza:
68%
Szerintem nem egy kollegaddal kellene elvesztened a szuzesseged! Ez kellemetlen lehet kesobb a meloban, illetve hamar kiderulhet a kornyezetedben
2016. máj. 15. 17:01
 42/51 anonim ***** válasza:
72%
Én mindig is azt hittem hogy a lányok szerelem nélkül nem fekszenek le,mert mindig a pasikat dobálják hogy ők csak szexet akarnak..
2016. máj. 15. 17:07
 43/51 anonim ***** válasza:
49%
Ha ezt egy ferfi akarna, meg vallveregetest is kapna. :D ne hagyd, hogy a sztereotipiak az utadba alljanak!
2016. máj. 15. 17:26
 44/51 anonim ***** válasza:
8%
#42, te hol élsz?:D
2016. máj. 15. 18:38
 45/51 anonim ***** válasza:
46%

Dehogyis vagy ribi! Ugyan, neked is ugyanannyi jogod van bárkivel lefeküdni, mint mindenki másnak! Érdekes, ha egy férfinak van több nővel is alkalmi kapcsolata, az macsó csődör, azt senki nem veti meg. Ha pedig egy nő akar lefeküdni egy férfival érzelem nélkül, csak a szex kedvéért, akkor már ribi... Na, nem.

Huszonéves, nagyvárosi, karrierista nő vagyok szintén, aki egyetemre jár és mellette dolgozik, nem talált még párt magának, de ettől még nem fog szüzességi fogadalmat tenni, mivel vannak igényei és szükségletei. Szeretem a szingli létet egyelőre, szeretek független és a magam ura lenni. Ha elmegyek valakivel randizni, és úgy alakul, hogy az ágyban kötünk ki, nem bánom meg, még ha tudom is, hogy valószínűleg nem lesz folytatása a dolognak. Miért is bánnám meg, nem követek el bűncselekményt, nem csalok meg senkit, élem boldogan az életemet. És pont az érdekel a legkevésbé, kinek mi a véleménye erről az életstílusról. Tudod, kutya ugat, karaván halad.

A szüzességből meg szerintem túl nagy ügyet csinálnak. Mi az, hogy egy nőnek ez a legnagyobb értéke? Kikérem magamnak, szerintem sokkal nagyobb értékem az intelligenciám, hogy keményen dolgozom, hogy jó vagyok a munkámban, vagy akár az, hogy jó barát vagyok. Engem ne a szüzességem miatt tartson valaki értékesnek! Én anno egy fesztiválon, egy sátorban, egy nálamnál 8 évvel idősebb, sokkal tapasztaltabb férfival vesztettem el. És soha nem bántam meg egy percre se, ha újracsinálhatnám, ma sem tennék másképp.

Tedd azt, ami neked jól esik, és ne foglalkozz a sztereotípiákkal, a társadalmi normákkal, az elvárásokkal. Ha úgy érzed, ez a férfi tetszik, és szívesen lennél vele, hajrá! Nem leszel tőle kevesebb se, ribi se, csak egy fiatal nő, aki úgy éli az életét, ahogy neki jó. És ezért nem szólhat senki egy szót sem.

2016. máj. 15. 19:02
 46/51 anonim ***** válasza:
66%
# 44 nem egy kérdésnél olvastam már itt hogy a csajok szidják a pasikat állandóan hogy csak a dugásra kell nekik egy csaj..
2016. máj. 15. 20:23
 47/51 anonim ***** válasza:
88%

"Én mindig is azt hittem hogy a lányok szerelem nélkül nem fekszenek le,mert mindig a pasikat dobálják hogy ők csak szexet akarnak.."

Ez egy dolog, hogy te így gondolod, de muszáj volt ugyanezt megírnod nekem privátban is Rühellem a Nőket! nicknévvel?

2016. máj. 16. 00:04
 48/51 anonim ***** válasza:
20%

#47 Egyetértek, én 2 privátot is kaptam...

Az viszont igaz, hogy a nők állítják magukról, hogy ők sosem fekszenek le senkivel érzelmek nélkül. És az is igaz, hogy a férfiakra mondják, hogy nekik mindegy, hogy kivel vannak.

Csakhogy ez fordítva igaz. Ha valaki körülnéz akkor láthatja is. Sok nő 10-100 egy éjszakás kalanddal dicsekszik, miközben a férfiaknak jó ha jut 2-3 csaj.

Az sem lehet véletlen, hogy a fiatal nők körében ugrott meg az AIDS fertőzöttek száma. Gondolom, hogy nem a zárdából mentek szűrésre...

2016. máj. 16. 01:02
 49/51 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem elhamarkodott lenne a döntés, na meg ez olyan mintha ingyen odaadnád magad, nem kizárt hogy az lenne a vége, hogy kap az alkalmon, jól megdolgoz kis kalandként, aztán meg leborít.
2016. máj. 28. 17:58
 50/51 anonim válasza:
6%

szia :)

Ha gondolod írj privát üzenetet, én is ugyanebben a cipőben voltam, megléptem de nem bántam meg. :)

22/L

2016. jún. 7. 14:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!