Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ribi lennék mert szűzként ezt akarom?
Szűz vagyok nem volt még párkapcsolatom.
Igazából mostanság nem kapcsolatra vágyom csak a szexre.
A munkahelyemen megismertem valakit, nálam 11 ével idősebb nagyon tetszik.
Igazából szexuálisan vonz...
Nem merem neki elmondani nem tudom mit reagálna...
Mivel annyira kedvelem, úgy érzem lehetne a számomra az első.
Csak féleke ezt neki megemlíteni.
21N
Nem lennél ribi, de mivel nem volt még ilyen élményed, engedj meg egy tanácsot.
Most azt gondolod, nem akarsz tőle majd semmit, csak elveszíteni vele a szüzességed.
Én meg azt mondom, hogy de, akarni fogsz tőle többet, főleg ha kicsit is kedvesebben viselkedik veled, mint egy gorilla.
A tapasztaltabb nők is könnyen összekeverik a szexuális vonzódást a szerelemmel, és nem kell hozzá sok idő, hogy szépen összemosódjon a kettő a fejekben, elég pár kedves szó.
Szóval szerintem a legjobb, amit tehetsz, hogy ha az illető kezdeményez nálad, próbáld meg vele a kapcsolatot, ha ő is nyitott rá. Ha ennyire tetszik, nem lenne gondod a kapcsolattal, ezt csak most hiszed. :)
Én casak szexbe nem mennék bele, az megalázó volt mindig is.
Egyébként osztom azt a vélemény,t hogy nem ajánlott így elveszteni, szerintem te csak túl akarsz lenni rajta.
De amúgy az baj lenne, ha ribi lennél?
Lol, nem. A te tested, azzal fekszel le akivel akarsz.
Azért vicces, hogy megkérdezi egy szűz lány, hogy r...banc lesz-e attól, hogy lefekszik valakivel.
Én is szűz vagyok, szeretnék szerelmes lenni, de ha találkoznék valakivel, akit nagyon kedvelnék, és bejönnénk egymásnak, simán lefeküdnék vele.
Rengetegen hívják párkapcsolatnak azt, hogy kedvelik a másikat és rendszeresen szexelnek, nem tudom attól miért erkölcsösebb, hogy egy pár...ugyanúgy nem "szerelemből" történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!