Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy ribi lennék mert szűzként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ribi lennék mert szűzként ezt akarom?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok nem volt még párkapcsolatom.

Igazából mostanság nem kapcsolatra vágyom csak a szexre.

A munkahelyemen megismertem valakit, nálam 11 ével idősebb nagyon tetszik.

Igazából szexuálisan vonz...

Nem merem neki elmondani nem tudom mit reagálna...

Mivel annyira kedvelem, úgy érzem lehetne a számomra az első.

Csak féleke ezt neki megemlíteni.

21N

2016. máj. 10. 20:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
0%
De 23-asnak igaza van, én nem mennék bele, emiatt. De ha tudod, 100%-ra, hogy csak szex lesz akkor valakinél működhet.
2016. máj. 11. 10:30
 32/51 anonim ***** válasza:
69%

Valóban úgy tűnik, túl akar rajta esni a kérdező, de ezen gondolkodhatott volna előbb is

Basszus milyen retardált emberek vannak...Mi az hogy gondolhatott volna rá előbb? MI ez valami foghúzás, amire előbb elmehetett volna felelősségteljes gondolkozású ember? Had tegyen már a saját testével azt és amikor akarja, és ne az ilyen nyomingereknek kelljen megfelelnie.

2016. máj. 11. 11:23
 33/51 anonim ***** válasza:
44%

A szexuális élet elkezdődik átlagosan olyan 16-17 éves korban.Nála valami oknál fogva nem kezdődött el.

Szerintem megbánni nem fogod, elvégre ezen mit lehet megbánni?!Semmit.

Én nem ma voltam 16, igaz 21 sem, de nem bántam meg.Szerettem azt aki az első volt, bár szerelemnek nem nevezném 32 éves fejjel, nem tartott sokáig a kapcsolat.

Én biztos, hogy nem őrizgetném, pláne láthatod, azt mondják sokan, az a tapasztalat, hogy a fiúk/férfiak nem szívesen vesződnek egy szűz lánnyal.És ezt nem csak itt hallottam, hanem érett férfiak is mondták, mesélték már.Fogalmam nincs mire mész vele ha várod a herceget fehér lovon...De ha várni akarsz, akkor viszont várj.

Tapasztalatod nem tudom honnan és mikorra lesz, de ez CSAK a te döntésed kell, hogy legyen.

2016. máj. 11. 18:30
 34/51 anonim válasza:
57%
Figyelj. Szinte minden férfi örülne ennek. Például ha hozzám odajönne egy szép lány és azt akarná hogy szexeljek vele megtenném. Csak nyugodtan mond meg neki szép szavakkal.
2016. máj. 11. 22:55
 35/51 anonim ***** válasza:
86%

A szexuális élet elkezdődik átlagosan olyan 16-17 éves korban

Aham, tehát ha valaki ebben a korban nem akarja mert nem áll készen akkor is tegye meg erőszakot véve magán mert az átlagba kell ám tartozni :) Értem. Attól mert te enynire birka vagy, ne sulykold már a saját normáidat másra. Ez egy állapot ami 1 perc alatt megváltozik, és akkor változtat rajta mikor neki tetszik.

A vesződéssel kapcsolatban meg nyilatkozz a magad nevében. Nem hinném hogy minden férfi leprásként tekintenek egy tapasztalatlan csajra, tudod bizonyos értelmi szint felett ez nincs jelen.

Mikor és hogyan lesz tapasztalata? :D Ne nevettess már könyörgöm huszas évei elején van, nem nyúgdíj felé ballagva. Te egy nagyon korlátolt hülye vagy, komolyan sajnálom a nőket akinek egy ilyenhez köze van.

2016. máj. 12. 10:33
 36/51 anonim ***** válasza:
81%

Szégyellem, de igazat adok a #35ösnek. A stílus most sem tetszik, de ezuttal egyet értek vele.

Annyit tennék hozzá, hogy csak a mai, öngyilkos, degenerációban divat ribinek lenni. Így viszont nem értem, hogy az ilyen nők miért tagadják meg a múltukat a pasijuk előtt, ahhelyett, hogy büszkék lennének rá.

Normális esetben, egy rendes férfinak, főleg a mai világban, a feleség jelölt ártatlansága felbecsülhetetlen érték. Amit a nő kora, csak értékesebbé tesz.

Akik azt írják, hogy nem szeretik a szűz csajokat, azok csak magukat nyugtatják, mert tudják, hogy soha nem lesz dolguk ilyen lánnyal.

2016. máj. 12. 12:31
 37/51 anonim ***** válasza:
44%
Csak zárójelben megjegyzem, egy nő "ártatlansága" még nem jelenti egyből azt, hogy ez illető egy normális, jó ember. Láttam én már olyan kétszínű, kígyó, szarkavaró szűz nőket hogy hajjaj. Ez mindössze egy biológiai tény ami semmit sem mond el az illetőről. Lehet egy tapasztalt nő nagyon is normális és értékes is. Értékesebb is.
2016. máj. 12. 17:10
 38/51 anonim ***** válasza:
39%

#35-ös 32 éves nő vagyok, nem huszonéves fiú, de mindegy.

Nem azt mondtam, hogy tartozzon bele az átlagba, csak azt, hogy ilyenkor már bőven tapasztalattal rendelkeznek, nem a szüzesség elvesztése ebben a korban a téma.

De felőlem javasoljátok neki a kolostort, ha ti azt jobban csípitek.

Tapasztalat?Nos, huszonévesen már bőven nem árt, ha tudja mit kell kezdeni egy hímtaggal.

Kérdező, csak akkor tedd meg, ha tényleg akarod.Ellenkező esetben rossz élményed is lehet szexuális téren.

2016. máj. 12. 17:17
 39/51 anonim ***** válasza:
88%

Ki beszél itt kolostorról? Ne haragudj de ha nem tudod érdemben megcáfolni a mondandóm akkor legalább ne beszélj hülyeségeket.

Ezen van a hangsúly: bőven tapasztalattal rendelkeznek. Kik? Az átlag. :) Na ugye. Én nem arra bíztatom hogy tartogassa magát, hanem hogy akkor tegye meg ha ő is akarja és olyannal akivel akarja. Aki számára meg művészet hogy mit kell kezdeni egy hímtaggal, azt szívből sajnálom :) Ne hasonlítsuk már valami egyetemi szintű idő-és energia befektetésnek...nevetséges.

2016. máj. 13. 10:21
 40/51 Deflohelp ***** válasza:
2016. máj. 13. 13:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!