Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy ribi lennék mert szűzként ezt akarom?
Szűz vagyok nem volt még párkapcsolatom.
Igazából mostanság nem kapcsolatra vágyom csak a szexre.
A munkahelyemen megismertem valakit, nálam 11 ével idősebb nagyon tetszik.
Igazából szexuálisan vonz...
Nem merem neki elmondani nem tudom mit reagálna...
Mivel annyira kedvelem, úgy érzem lehetne a számomra az első.
Csak féleke ezt neki megemlíteni.
21N
8. Nem ott kezdődik a Nő,hogy volt-e már szexuális kapcsolata.
Mindketten szabadok vagytok,a te életed,azt csinálsz amit akarsz,erről nem kell mindenkinek tudni.Biztosan örülne neked,hogy még nem voltál senkivel.
De én a helyedben nem adnám csak úgy oda magam akárkinek,de legyen a te döntésed.
Oké, akkor nem ott kezdődik a Nő.
De szerinted egészséges dolog szex nélkül élni?
Nem tudom,hogy mi egészséges és mi nem,ez felfogás kérdése.Aki meg még szűz,nem tudja mi számára a jó,csak majd ha megtapasztalja.Akkor el tudja dönteni,hogy falni akarja szó szerint a férfiakat vagy nem.
Viszont egy nő legértékesebb kincse a szüzesség,amit ha elveszít,vissza kapni nem fogja.
És éppen ez az,és ha megbánja?Mert szerintem meg fogja.
A kérdésből úgy vettem le,hogy bele akarja hajszolni magát olyan dologba,amiben ő maga sem biztos,csak a lényeg,hogy minél előbb túl legyen rajta.
Rendben,az is igaz,hogy ezen is jobb minél fiatalabb korban túlesni.
#14-es lehet neked nem alapszükséglet, szerintem meg minden könnyebb, ha rendben van a szexuális élet.Érdekes módon a munka is könnyebben és jobban megy, amióta naponta van szex az életemben.
Valóban úgy tűnik, túl akar rajta esni a kérdező, de ezen gondolkodhatott volna előbb is.Mint ahogy írtad ~Onlány~, valószínű jobb korábban elveszíteni.Azt viszont nem hinném, hogy 21 évesen megbánná.
Már miért lenne jobb a szexen minél előbb túl lenni?
Ezek szerint jobb ha valaki 13 évesen veszíti el a szüzességét, mint 21 évesen, mert milyen ciki már 20 fölött szűznek lenni?
Ez nem egy olyan dolog amin "túl kell lenni", mint egy foghúzáson, hanem amit meg kell élni, ki kell élvezni, ami csak akkor lehetséges, ha az ember készen áll rá. És akkor is megfelelő személlyel.
Az hogy ez hány évesen jön el, egyénenként változó...éppen ezért nem gondolnám, hogy szégyellni való dolog lenne, hogy valaki szűz.
Ha ő úgy érzi, most jött el az ideje, hát hajrá. Nem gondolom, hogy emiatt bárkinek joga lenne megszólni érte.
Bár szerintem is jobb lenne várni a szerelemre, de az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!