Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagy ribi lennék mert szűzként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy ribi lennék mert szűzként ezt akarom?

Figyelt kérdés

Szűz vagyok nem volt még párkapcsolatom.

Igazából mostanság nem kapcsolatra vágyom csak a szexre.

A munkahelyemen megismertem valakit, nálam 11 ével idősebb nagyon tetszik.

Igazából szexuálisan vonz...

Nem merem neki elmondani nem tudom mit reagálna...

Mivel annyira kedvelem, úgy érzem lehetne a számomra az első.

Csak féleke ezt neki megemlíteni.

21N

2016. máj. 10. 20:49
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer élsz, a szexualitás természetes emberi szükséglet. Ha nem kürtölődik világgá, nem leszel r.banc, ha mégis akkor ne fogalkozz vele, az olyan emberek akik az ilyen dolgokat bűnösnek gondolják, vahy elítélik, hogy nem olyannal fekszel le, akivel kapcsolatban vagy, egyszerűen szűklátókörűek. Ne érezd rosszul magad, hiszen a másiknak sincs senkije, ha jól szűrtem le a szövegből. Ha jól nézel ki, akkor a pasi még örülni is fog, mint majom a farkának. Szó szerint.
2016. máj. 10. 21:05
 12/51 ~OnLány~ ***** válasza:
85%

8. Nem ott kezdődik a Nő,hogy volt-e már szexuális kapcsolata.

Mindketten szabadok vagytok,a te életed,azt csinálsz amit akarsz,erről nem kell mindenkinek tudni.Biztosan örülne neked,hogy még nem voltál senkivel.

De én a helyedben nem adnám csak úgy oda magam akárkinek,de legyen a te döntésed.

2016. máj. 10. 21:11
 13/51 anonim ***** válasza:
0%

Oké, akkor nem ott kezdődik a Nő.

De szerinted egészséges dolog szex nélkül élni?

2016. máj. 10. 21:14
 14/51 anonim ***** válasza:
55%
A szex nem alapszükséglet.
2016. máj. 10. 21:18
 15/51 ~OnLány~ ***** válasza:
73%

Nem tudom,hogy mi egészséges és mi nem,ez felfogás kérdése.Aki meg még szűz,nem tudja mi számára a jó,csak majd ha megtapasztalja.Akkor el tudja dönteni,hogy falni akarja szó szerint a férfiakat vagy nem.

Viszont egy nő legértékesebb kincse a szüzesség,amit ha elveszít,vissza kapni nem fogja.

És éppen ez az,és ha megbánja?Mert szerintem meg fogja.

A kérdésből úgy vettem le,hogy bele akarja hajszolni magát olyan dologba,amiben ő maga sem biztos,csak a lényeg,hogy minél előbb túl legyen rajta.

Rendben,az is igaz,hogy ezen is jobb minél fiatalabb korban túlesni.

2016. máj. 10. 21:19
 16/51 anonim ***** válasza:
34%

#14-es lehet neked nem alapszükséglet, szerintem meg minden könnyebb, ha rendben van a szexuális élet.Érdekes módon a munka is könnyebben és jobban megy, amióta naponta van szex az életemben.

Valóban úgy tűnik, túl akar rajta esni a kérdező, de ezen gondolkodhatott volna előbb is.Mint ahogy írtad ~Onlány~, valószínű jobb korábban elveszíteni.Azt viszont nem hinném, hogy 21 évesen megbánná.

2016. máj. 10. 21:29
 17/51 anonim ***** válasza:
0%
~OnLány~ (bocs a hibáért)
2016. máj. 10. 21:30
 18/51 anonim ***** válasza:
92%
Most nem az élettani hatásairól beszéltem, hanem arról, hogy a szex nem alapszükséglet, mert anélkül is élsz. Alapszükséglet a víz, a levegő, étel. A szex nem az.
2016. máj. 10. 21:30
 19/51 anonim ***** válasza:
85%

Már miért lenne jobb a szexen minél előbb túl lenni?

Ezek szerint jobb ha valaki 13 évesen veszíti el a szüzességét, mint 21 évesen, mert milyen ciki már 20 fölött szűznek lenni?

Ez nem egy olyan dolog amin "túl kell lenni", mint egy foghúzáson, hanem amit meg kell élni, ki kell élvezni, ami csak akkor lehetséges, ha az ember készen áll rá. És akkor is megfelelő személlyel.

Az hogy ez hány évesen jön el, egyénenként változó...éppen ezért nem gondolnám, hogy szégyellni való dolog lenne, hogy valaki szűz.

Ha ő úgy érzi, most jött el az ideje, hát hajrá. Nem gondolom, hogy emiatt bárkinek joga lenne megszólni érte.

Bár szerintem is jobb lenne várni a szerelemre, de az ő döntése.

2016. máj. 10. 21:46
 20/51 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Szerintem ne most, és ne vele...
2016. máj. 10. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!