Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ilyenek egyes lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyenek egyes lányok?

Figyelt kérdés
A lányok azt mondogassák hogy normális pasit akarnak, akiben bízhatnak. Ere azt látom az aki bunkó, agresszív, önpusztító életet él, azokkal vannak inkább együtt. Az aki normális, rendes srác, Ő nem talál normális lány, mert azok már mind foglaltak, egy bunkó által. Ha 1 csajnak 1 ilyen pasi azt mondja most ne hisztiz, hagyjál a hülyeségeidel , a csaj megsértődik pár napra, majd mintha mise történt volna újra boldog mellette. Majd pár év múlva rájön hogy hülyeséget csinált és soha nem is működött igazán a kapcsolat. Egyesek már úgy szakítanak hogy gyerek is van a dologban. Az a srác aki normális és foglalkozik a párja gondjaival, azok meg levannak sokszor szarva. Nagyon nem értem hogy egyesek mért mondogassák akkor hogy normális srácot akarnak, és a bunkó srácokat válasszák, akik nem egyszer belegázolnak a lány lelkébe, és leszarják nagyban a lány érzéseit. A normálisabb srácok akik foglalkoznának a lánnyal őket észre se veszik. Tisztelet a kivételnek. Mért ilyen ez? 20-25 év körülieknél látom most ezt.

2016. máj. 9. 14:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"De leírom, hogy értsétek. Még véletlenül se igaz az, hogy aki helyesen ír az okosabb is"

Magyarázd már el nekem, miért nem okosabb az, aki van annyira intelligens, hogy megértse a magyar helyesírás szabályait annál, aki erre nem képes? :)

Ez kb. olyan logika, minthogy az, aki tud számolni nem okosabb annál, mint aki nem.

Bocsánat a kifejezésért, de a nagy büdös lóf****szt nem. Nyilván okosabb és értelmesebb és jobban ad magára.

De tudod mit? Tartsd csak magadat a bunkó, flegma stílusodhoz és a bűn rossz helyesírásodhoz. Én a továbbiakban nem vitatkozom veled, leírtam mi a gond veled. Az elméleted szerint rád valószínűleg tapadnak a nők, mert értetlen, félbunkó, tanulatlan vagy, és agresszív kitöréseid vannak, amint valaki rámutat, hogy nem épp a legértelmesebb egyed vagy ezen a földön.

Nem így van? Nem futnak utánad a nők? Hoppá, akkor lehet, hogy mégsem a szellemi intelligencia szikrájának a hiánya vonzza őket, és még van remény a világban :)

Dolgozz serényen a személyiséghibáid kijavításán, és akad majd olyan nő, aki szóba áll veled :) Én itt befejeztem a vitát, mert értelmetlen, úgysem tanulsz belőle, számomra meg fárasztó olyasvalakinek magyarázni, aki azt hiszi csak ő helikopter. Ha mindent annyira jól csinálsz, akkor mégis miért ilyen szar az életed? NA ugye...

2016. máj. 10. 18:14
 22/24 A kérdező kommentje:

Figyelj ide fiacskám.

Attól hogy Te tudsz helyesen írni nem vagy képes x dologra. Én képes vagyok x dologra de nem írok helyesen. Vagyis nem vagy okosabb csak jobb valamiben. Remélem így sikerül megértened. De ha nem, ne csüggedj, mert akkor ez neked nem megy jól.

Másrészt, ha figyelnél ami eddig nem igen ment, észre vehetnéd hogy te vagy flegma. Én szépen megfogalmazom azt hogy neked x dolgok nem mennek. Azért írsz csak ide, hogy kritizáld a helyes írásom, másba nem vagy jó. Egyáltalán nem vagyok bunkó. Te folyamatosan csak úgy tudsz hozzá fűzni dolgokat hogy rombold mások önbizalmát, és így növelhesd a sajátod. Ha nem vagy képes normális, emberi hangnembe válaszolni, akkor ne is válaszolj. Tetszik vagy sem nem mindenki ír helyesen. És egyébként mi alapján feltételezel? Miből gondolod hogy magamra értetem a kérdést. Én ezt látom, nem magamon tapasztalom. Egyébként most szint adsz arról menyire is bunkó tudsz lenni másokkal, mind pl velem. Nincs sok hibám csak az hogy nem írok helyesen. :( és ez a csúnya bácsi vagy néni kiabál velem :( . Hát… valahogy így fogalmaználak meg. És ne csüggedj egyszer talán sikerül emberi hangnembe is válaszolnod :) addig is kitartást.

2016. máj. 11. 08:27
 23/24 anonim ***** válasza:

Nézd, kettőnk közül nem nekem van baj a magánéletemmel, nem én állok előtte értetlenül, hogy mért kerül el a másik nem. Leírtuk miért, te mégsem fogod fel. Az ilyen eseteken nem lehet segíteni.

Egyébként meg a pofátlanság tetőfoka, hogy 20x leírtuk, hogy "helyesírás" és nem "helyes írás", de csak azért is úgy írod, mert le se sz**rod hogy lenne helyes. Na ez az igazi műveletlen bunkóság, amit már tetőzni sem lehet. Értelmes ember tanul a hibáiból, te büszke vagy rájuk...

2016. máj. 11. 20:12
 24/24 A kérdező kommentje:
Hmm….Egyáltalán nem írtam hogy gond van a magán életemmel. Meg is kérdeztem hogy miből feltételezel?Ja, persze azt gondolod ha valaki feltesz 1 kérdést az rá vonatozik. De már írtam, hogy nem így van, csak látom azt hogy mi történik. Másrészt csak 2xszer írtad le, nem 20X, a számolás se megy túl jól. :) És szeretném ismételten közölni veled, ha normálisan emberi hangnembe tudsz választ adni, akkor válaszolj csak. De egyébként is ha belegondolsz, ha normálisan megfogalmazod azt hogy, ”figyelj a helyesírásodon javítsál”, több mind valószínű hogy az illető, együtt működőbb lesz. De addig ameddig ez számodra nem megy, csak azt kapod amit most is. ”A helyess írásukon nem foggnak javíttaní”. Remélem érted. Másrészt azért válaszolgatok itt neked, mert cseszegeted szegény kérdezőt. (Nagyon magam alatt vagyok, hogy így lenézel :( ..) Ezt a hatást szeretnéd elérni? Mert, ere mész, vagyis többen ere mennek rá. Ez így nem helyes, és ezt próbálom számodra elmagyarázni. Próbáld meg legközelebb azt, hogy normális, értelmes, emberi hangnembe válaszol. Ha ez nem megy nem kötelező választ adni. Nézd csak meg, te vagy az, aki másokat lenéző válaszokat ad. Közel se vagy jobb mind mások, ha azt gondolod mégis, csak beképzelt vagy.
2016. máj. 12. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!