Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik egyes lányok/nôk azt, hogy aki nem izmos, nem is férfi?
Ahelyett, hogy sportolnal itt vered magad...
Egyebkent a sport a testnek es a leleknek is nagyon hasznos, kellemes erzest nyujt, oromod leled benne, elfelejted a stresszt es meg az egeszsegedet is megorzi.
Dehat azok a szemet lanyok ugye... Nembaj lanyok hozzam johettek. ;) 24F
hát ha én erősebb vagyok nála akkor igen is nem férfi a szememben
kivéd meg az utcán? ki fog nekem segíteni ha vlmi nehezet kell megemelni amit én nem bírok megemelni?
nem a kigyúrt állat a szememben a férfi de egy nálam gyengébb nekem nem férfi
Nem nő=nem nőies, ahogy a nem férfi=nem férfias.
Lehet ezt persze tényleg bunkó módon is közölni, de a lényeg ugyanaz, kár ezen megsértődni.
Nekem mindig is lapos seggem volt, de eszembe sem jutott megsértődni azon, hogy nem sokaknak tetszem úgy, elkezdtem guggolni, és kész. Egy férfinak meg alapból könnyebb minimális izomzatot magára pakolni.
#6: Igen, tényleg jó a testedzés, és nyilván a legtöbb lánynak bejön egy jó felsőtest. De ne mondd már te is, hogy te attól vagy férfi, hogy izmos vagy...
Vagy neked csak az számít nőnek, aki hozzád hasonlóan edzeni jár és feszes hasa meg formás segge van?
Az nemeket nem a külső határozza meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!