Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik egyes lányok/nôk azt, hogy aki nem izmos, nem is férfi?
Mintha kötelező lenne bárkinek sportolni. Tudom, hogy jó meg egészséges, de nem járok edzeni (tervezem, de nem amiatt, hogy nagybetűs férfi legyek), mégis férfiként emlegetnek.
Kapaszkodjatok meg, de a volt barátnőim (egyet kivéve) közül sem edzett senki, és mégis lányoknak tekintettem őket!
Rendben... miért van mindig az, hogy csak pénzéhes, ribizli lányok vannak, meg nem veszik figyelembe a fiúk/férfiak belső értékét...?
Akkor már az összes hímnemű egyedet is be lehet skatulyázni, nem?
Akkor most elmondom a fiúk/férfiak néhány típusát:
1.Szemétláda, aki minden lányt megfektet, majd otthagy
2.Lúzer, aki mindig rinyál
Köszönjük, Hollywood,és "normális" emberek (habár, tudjuk, hogy csak ribizlik, és szemetek vannak), hogy most már minden nőt, és férfit ismerünk!
ahhoz hogy férfi légy ahhoz férfi vonások is kellenek mind fizikailag mind mentálisan! fizikai szempontból nyilván legyen vastagabb izomzatod mint egy nőnek :D a mai gyerekek max annyi sportot űznek hogy kimennek a focimeccsre vagy felemelik a telefont egy szelfi kedvéért és csoffatt testtel beérik mert menő a homársérójuk!
Mondhatni egy igazi alfahím a gyerek...
és igy néz ki egy szép férfi test mikor karban van tartva
Nem csoffatt nem bvzis és látszik hogy ad magára és a testére és egészségére. persze nem kell még ekkornak sem lenned nyilván de látszodjon az az izomzat és ahol kell ött tülemkedjen ki! Személy szerint én sem nézek igy ki mert ez vagy 10 év kemény munka de elmegyek valahova bátran veszek atlétát fel és nem kell szégyelnem hogy vézna vagyok ropi karokkal és lábbal és majd elfuj egy kis szellő...
Lehet kicsit ez ilyen gyúráscentrikus agyból szólt most de nekem ez a hobbim és én többnyire magam miatt csinálom de nagy szerepe van a lányoknak is benne mert szeretek nekik tetszeni :) Lényeg a lényeg vegyél egy súlyt a kezedbe egyél rendesen és a lányoknál már ez egy jópont a te egészégedben meg 3pont :)
Igen, nyilván férfi attól lesz valaki, hogy izmosan néz ki, gratulálok pár hozzászólónak. Komoly értelmi szint van egyesek birtokában. Ráadásul nem egy buta kondistól hallom ezt, akik primitív módon közlik másokkal, hogy aki vékony, meg ilyen-olyan hajviselete van az b*zi, nem férfi etc. etc.
Természetesen nem attól leszel férfi, hogy tudsz küzdeni, hogy képzed magad, az érzelmeidet, gondolataidat fel tudod vállalni etc. etc. Nem, hanem attól, hogy semmit nem értél el az életben, egy primitív senki vagy, de gyúrtál pár évet és van izmod. Vicc. :D
Mondom ezt úgy, hogy 3 éve kondizok. Nem intenzíven, nem keményen, de sportolok, mert fontosnak tartom.
Azért, amiért a férfiak azt hiszik, hogy az izmos nő nem nő. ;)
19/F
ugyan már a legtöbb emberből itt csak az irigység szól mert szivesen lennének izmosak és néznének ki jól de lusták naponta 1 órát edzeni mert inkább a facebookot nyomkodják és kockulnak a gép előtt vagy szimplán belekuláznak hogy ugy néznek ki mint egy giliszta vagy egy boroshordó :D 28 éves vagyok 4 éve jöttem rá hogy edzeni sportolni jó és nem a számitógép előtt barnulok le nyáron.... meg elmegyek bebaxni a dizsibe és hányom magam össze... nem jampiskodni akarok nektek de a kérdésre elmondtam a választ!!!!!!!!!!
Hozzáteszem hogy párom vagy 20 kilóval nehezebb mint én, igazi kis töltött galamb de enegem nem zavar hogy ilyen az alakja mert mindenki olyan amilyen és nekem igy tetszik. mellesleg ő is azt szereti ha van mit fogni egy férfin persze én 80 kg vagyok de nem a hasamon van ebből 20kg....
Aki mást állít az meg csak vagy rosszúl látja a dolgokat vagy csak lusta és irigy azokra akik rászánják az időt és a kemény munkát. vagy focista és azért mondja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!